Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

A mai plecat un jucător de la ASA! Adus de Dan Petrescu la vicecampioană, a semnat cu Petrolul

Recommended Posts

6JxOw3h.jpg

Situația financiară precară de la ASA Târgu Mureș continuă să creeze tensiuni în rândul lotului. În ciuda insistențelor președintelui Bogdan Mara, care spune că totul este în regulă, mai sunt jucători care vor să plece. Cu o zi înaintea meciului cu Saint-Etienne, din turul trei preliminar al UEFA Europa League, vicecampioana a mai pierdut un jucător.

 

Primul fotbalist care a fost de acord, la începutul verii cu planul propus de Dan Petrescu la ASA Târgu-Mureș, este vorba despre Dan Bucșa, și-a reziliat contractul cu vicecampioana.

 

Partida ASA Târgu Mureş - AS Saint-Etienne, din prima manşă a turului trei preliminar al UEFA Europa League, se va disputa joi, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

 

Mijlocașul, în vârstă de 27 de ani, a rămas dezamăgit de plecarea lui Petrescu în China și nici nu a fost convins de faptul că problemele financiare se vor rezolva la ASA. Așa că, după mai multe zile de discuții, a ajuns la un acord cu șefii clubului în privința rezilierii contractului. 

 

Bucșa nu a stat mult timp fără angajament și a semnat miercuri, 29 iulie, un contract pe un an cu Petrolul.

 

Dan Bucșa a mai jucat în Liga 1 pentru Dinamo și pentru U Cluj, dar în prima parte a anului 2015 și-a încercat șansa la Gyor, unde l-a avut antrenor pe Vasile Miriuță. Rămas liber de contract după retrogradarea echipei, tot din cauze financiare, fotbalistul a dat curs invitației lui Petrescu de a se alătura unui proiect ce se dorea de mare amploare la gruparea de pe Mureș.

 

Miriuță spera să-l convingă pe Bucșa să continue la ASA, mai ales că ei doi au colaborat și în Ungaria, dar jucătorul a preferat să se mute la o altă echipă, chiar dacă și aceasta are probleme cu insolvența.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...