Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

[Europa League] West Ham - Astra Giurgiu 2-2.

Recommended Posts

VSbOS3S.jpg

Astra Giurgiu a dat peste cap toate pronosticurile şi a reuşit un rezultat mare la Londra, unde a remizat, scor 2-2, cu West Ham United.

 

Gazdele au deschis scorul în minutul 23, prin Enner Valencia, care a înscris cu capul, după o centrare foarte bună a lui Payet, aflat la debutul pentru West Ham.

 

Până la pauză, antrenorul londonezilor, Slaven Bilic, a fost obligat să facă două schimbări, O'Brien şi Valencia ieşind accidentaţi în decurs de doar trei minute.

 

Chiar şi în aceste condiţii, a fost nevoie de două parade providenţiale ale lui Lung, în faţa lui Ogbonna şi Zarate, pentru ca scorul să nu ia proporţii.

 

La şase minute de la reluare, Mauro Zarate a luat o acţiune pe cont propriu şi a dublat avantajul "ciocănarilor", care păreau să se îndrepte spre un succes facil. Mai mult decât atât, argentinianul a fost la un pas de dublă, dar Lung a salvat din nou.

 

Cu o jumătate de oră înainte de final, Collins a fost eliminat, după ce a primit două galbene în doar patru minute, de fiecare dată după faulturi asupra lui Budescu.

 

Cu om în plus, Astra a revenit în meci. Teixeira a fost la un pas de gol, Noble a salvat a salvat în faţa lui Boldrin, pentru ca tot brazilianul să facă 2-1 în minutul 21, cu o execuţie superbă.

 

Băieţii lui Marius Şumudică au forţat pe final şi au obţinut egalul în minutul 82, când Ogbonna a deviat nefericit în propria poartă.

În ultimele minute, gazdele au solicitat un penalty, fază la care Bilic a fost eliminat pentru proteste.

 

S-a terminat 2-2, iar Astra poate spera la calificarea în play-off-ul Europa League. Returul va avea loc joia viitoare, la Giurgiu.

 

LIVE TEXT

Min. 90+4 - Final de meci la Londra! Astra Giurgiu a obţinut un rezultat excelent pe terenul lui West Ham, 2-2, revenind în superioritate numerică de la 0-2. 

 

Min. 90+2 - Ultima schimbare la Astra. A ieşit Budescu şi a intrat Lovin. 

 

Min. 90+2 -     Antrenorul gazdelor, Slaven Bilic, a fost eliminat, tot pentru proteste. 

 

Min. 90+1 -     Payet a primit cartonaşul galben, pentru proteste, după o fază la care gazdele au cerut penalty. 

 

Min. 90 - Asistenţa la meciul din această seară: 33.858 spectatori. Francezul Payet a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren.

 

Min. 86 - O nouă schimbare la Astra. Dandea a intrat în locul lui Boldrin. 

 

Min. 82 - GOOOOOOOOOOOOOOOOL ASTRA, 2-2! Echipa lui Marius Şumudică reuşeşte să revină şi să egaleze, în urma unui autogol al italianului Ogbonna.

 

Min. 80 - Ocazie Astra! Geraldo Alves a avut o şansă importantă de a înscrie, dar lovitura sa de cap a trecut peste poartă. 

 

Min. 80 - Astra domină clar meciul în aceste momente. Elevii lui Marius Şumudică forţează egalarea la Londra. 

 

Min. 79 -      Cresswell primeşte cartonaşul galben, pentru proteste. 

 

Min. 77 - Prima schimbare şi la Astra. Florea i-a luat locul lui De Amorim. 

 

Min. 76 - Ultima schimbare la gazde. Jarvis intră în locul lui Zarate. 

 

Min. 71 - GOOOOOOOOOOOOOO ASTRA! GOOOOOOOOL Boldrin, 2-1 West Ham! Giurgiuvenii reduc din diferenţă prin brazilianul adus de la Concordia Chiajna, care a avut o execuţie superbă de la distanţă, la care Adrian nu a putut interveni. 

 

Min. 63 - Ocazie Astra! Noble respinge o deviere periculoasă a lui Boldrin, în urma unui corner. 

 

Min. 62 - Ocazie Astra! Teixeira a trecut pe lângă gol, dar gazdele au scăpat şi îşi păstrează avantajul de două goluri. 

 

Min. 60 - Budescu a executat periculos o lovitură liberă, dar a ratat de puţin spaţiul porţii. 

 

Min. 59 -     Collins este eliminat. Fundaşul gazdelor a primit al doilea galben în doar patru minute, după un nou fault asupra lui Budescu. 

 

Min. 58 -     Galben şi pentru Budescu, în urma unui fault comis asupra lui Payet. 

 

Min. 56 - Ocazie West Ham! O nouă intervenţie foarte bună a lui Lung, care îi refuză lui Zarate şansa de a realiza dubla. 

 

Min. 55 -     Al doilea galben pentru West. L-a primit Collins, pentru un fault la Budescu. 

 

Min. 53 -     Galben pentru Enache, după un fault asupra lui Kouyate.

 

Min. 51 - GOOOL, 2-0 West Ham! Mauro Zarate a dublat avantajul gazdelor, la capătul unei acţiuni personale şi o finalizare cu piciorul stâng.

 

Min. 48 - Lung reuşeşte să blocheze un şut trimis de Payet, cel mai activ jucător al gazdelor până în acest moment.  

 

Min. 46 - A început repriza a doua. 

 

#West Ham a controlat jocul în prima repriză, lucru confirmat şi de cifre. Londonezii conduc la şuturi la poartă (8-2), şuturi pe poartă (4-1) şi cornere (12-5). 

 

Min. 45+3 - Pauză! West Ham conduce cu 1-0, datorită golului marcat de Enner Valencia, care a ieşit apoi de pe teren, din cauza unei accidentări. 

 

Min. 45+3 - Ocazie mare West Ham! Lung reuşeşte o nouă paradă providenţială, în faţa lui Zarate, şi păstrează diferenţa minimă de pe tabelă. 

 

Min. 45+2 - Primul şut pe poartă al giurgiuvenilor îi aparţine lui Budescu, dar execuţia căpitanului Astrei a fost prinsă fără probleme de Adrian. 

 

Min. 45 - Trei minute de prelungire în prima repriză de la Londra. 

 

Min. 43 - Ocazie mare West Ham! Ogbonna a trimis periculos cu capul, după o lovitură de colţ, dar Lung a avut un reflex superb şi a respins. Centrarea i-a aparţinut aceluiaşi foarte bun Payet, impresionant la primul meci pentru londonezi. 

 

Min. 37 - O nouă modificare la West Ham. Autorul golului, Enner Valencia, s-a accidentat la rândul său şi a fost înlocuit de Maiga. 

 

Min. 35 - Schimbare la gazde. O'Brien, accidentat, a fost înlocuit de Burke. 

 

Min. 33 - Enner Valencia, la un pas de autogol, după un corner executat bine de Budescu. 

 

Min. 30 - După o jumătate de oră de joc, scorul şuturilor pe poartă este de 2-0 în favoarea gazdelor, care au şi o posesie mai bună, 66%, faţă de 34% Astra. 

 

Min. 29 -     O'Brien este avertizat, pentru un fault asupra lui Seto. 

 

Min. 23 - GOOOL, 1-0 West Ham! Ecuadorianul Enner Valencia a deschis scorul pentru gazde, cu o lovitură de cap din apropiere. Pasa decisivă i-a aparţinut lui Payet, aflat la debutul oficial pentru "ciocănari". 

 

Min. 21 - Acţiune bună a Astrei, pe traseul De Amorim-Teixeira, dar portughezul a ratat de puţin ţinta. Un avertisment important pentru echipa lui Bilic.

 

Min. 16 - Zarate are prima şansă importantă a meciului. Argentinianul a fost blocat de două ori în aceeaşi fază, iar West Ham a obţinut doar un corner. 

 

Min. 10 - West Ham deţine iniţiativa în primele minute, fără a-şi crea, însă, ocazii la poarta lui Lung. Contul oficial de Twitter al gazdelor anunţă că Boleyn Ground este sold-out.

 

Min. 1 - A început meciul.

 

ECHIPELE DE START

West Ham: Adrian - O'Brien, Collins, Ogbonna, Cresswell - Noble, Oxford, Kouyate - Payet - E. Valencia, Zarate

Rezerve: Spiegel - Burke, Nolan, Jarvis, Poyet, Maiga, Samuelsen

Antrenor: Slaven Bilic

 

Astra: Lung - Pedro Queiros. Geraldo Alves, Găman, Junior Morais - Seto, Boldrin - Enache, Teixeira, De Amorim - Budescu

Rezerve: Gavrilaş - Oros, Dandea, Ricardo Alves, Florea, Lovin, Stan

Antrenor: Marius Şumudică

 

Sursa : uel.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...