Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

[Europa League] ASA Tg. Mureș - St. Etienne 0-3

Recommended Posts

ASA Târgu Mureș a cedat în disputa de acasă, cu AS Saint-Etienne, din turul trei preliminar al UEFA Europa League.

Experiența celei mai titrate echipe din Franța și-a spus cuvântul. Vicecampionii României au avut însă o ratare uriașă, în debut. Mircea Axente nu a trimis mingea în poartă, din doi metri. Oaspeții au replicat imediat. Hamouma a luat la țintă transversala. Stăncioiu nu a mai avut noroc patru minute mai târziu.

Diomande a reușit o execuție extraordinară și a deschis scorul la Târgu-Mureș. A fost doar al doilea gol din carieră pentru fotbalistul din Coasta de Fildeș. Saint-Etienne își putea dubla avantajul, până la pauză. Liderii Ligii 1 au fost surprinși pe contraatac, dar Stăncioiu a fost la post și a parat șutul lui Hamouma.

În repriza secundă, ASA a forțat egalarea. Golanski l-a pus la încercare pe Ruffier, în minutul 54. Hamouma le-a spulberat însă speranțele jucătorilor lui Miriuță.

Atacantul de 28 de ani a prins traiectoria perfectă. Hamouma a mai înscris, în minutul 83, un nou gol de generic. În prelungiri, Costa a trecut pe lângă reușita de onoare și partida s-a încheiat cu victoria celor de la Saint-Etienne.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...