Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Manchester City își continuă marșul în EPL, dar s-ar putea să-l fi pierdut pe Aguero pentru meciul cu Juve

Recommended Posts

T6AEacm.jpg

Manchester City are un start de sezon de vis. Are cinci victorii din cinci, 11 goluri marcate și niciunul primit, e lider autoritar în Premier League și are un joc pe gustul fanilor. Cu toate acestea, ultimul meci, 1-0 în deplasare la Crystal Palace, a adus primele probleme pentru Manuel Pellegrini.

 

Victoria obținută pe final, de puștiul Kelechi Iheanacho (VIDEO), a păstrat intactă linia ireproșabilă de clasament a ”cetățenilor”, dar aceștia ar putea să rămână fără cel mai bun jucător al lor chiar înaintea debutului în actualul sezon al UEFA Champions League, marți, 15 septembrie, cu Juventus.

 

Sergio Aguero a părăsit terenul în minutul 25 al meciului cu Crystal Palace, după un fault urât asupra sa al lui Scott Dann. Argentinianul de 27 de ani a fost înlocuit cu Kevin De Bruyne și a urmărit restul meciului cu gheață pe genunchi, de pe banca de rezerve.

 

Deși Aguero a ținut să-i liniștească pe fanii lui City după meci, anunțând pe Twitter că ”nu pare o accidentare gravă”, medicii lui City se tem că l-au pierdut pe atacant pentru meciul de marți, 15 septembrie, de pe teren propriu, cu Juventus, din grupele UCL.

 

”Kun” Aguero a suferit o ruptură a ligamentelor de la genunchi în decembrie, anul trecut, accidentare care l-a ținut pe tușă o lună. Acum, doctorii lui City nu vor să riște nimic, date fiind precedentele, așa că recomandă neutilizarea lui atât de repede după accidentarea de sâmbătă.

 

Aguero a evoluat în toate cele cinci partide scurse până acum din actualul sezon al Premier League, înscriind un gol.

 

Argentinianul nu e singurul jucător care ar putea rata încleștarea cu Juventus. Raheem Sterling, celălalt mare star al echipei lui Pellegrini este și el incert pentru meciul de marți, după ce a ratat și partida cu Crystal Palace, din cauza unei întinderi musculare la coapsă.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...