Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Tănase a marcat o dublă în China! Primul gol a fost senzațional. Victorie după aproape 4 luni

Recommended Posts

fdKtD7f.jpg

Fostul mijlocaș stelist Cristi Tănase (28 de ani) a spart gheața în China! Internaționalul român a fost folosit ca titular în meciul de sâmbătă al lui Tianjin Teda, cu Shanghai Shenxin. Tănase i-a răsplătit încrederea antrenorului Arie Haan cu o "dublă". Mai mult, a fost decisiv și la primul gol al echipei sale.

 

Astfel, în fața propriilor fani, Tănase a reușit primele sale goluri in China de la transferul la Tianjin Teda. Fostul capitan al Stelei a marcat de două ori intr-un interval de 8 minute. Chi Zhongguo a deschis scorul repede pentru oaspeții de la Shenxin, pentru ca în minutul 19 Wang Qiuming să egaleze pentru Tianjin. A fost un șut de la 30 de metri trimis de Tănase, portarul a respins greu, în față, de unde Chi a marcat simplu.

 

Înainte de această fază, Tănase trimisese balonul în transversală, tot cu un șut de la distanță.

 

Foarte activ în linia mediană, românul a marcat în minutele 23 si 30, primul gol fiind senzațional, șut în vinclu de la aproape 35 de metri. La al doilea gol, tot o minge trimisă mult din afara careului, un adversar a deviat, păcălindu-l astfel pe portar.

 

La pauză s-a intrat cu scorul de 3-1 pentru Tianjin, în condițiile în care echipa lui Tănase n-a mai câștigat un meci de pe data de 31 mai, 2-0 cu Guangzhou R&F. Au trecut de atunci 14 partide. La final, Tianjin Teda a câștigat cu 4-1.

 

7 meciuri a jucat Tănase pentru Tianjin în campionat, de 5 ori fiind titular

 

15 este locul ocupat de Tianjin, din 16 echipe, după 25 de etape

 

Sursa : http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Fotbal+International/Cristi+Tanase+a+marcat+o+dubla+decisiva+in+China+Primele+sale+

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...