Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

PSG pregăteşte o ofertă imensă pentru Cristiano. Afacerea ar costa 340 de milioane de euro

Recommended Posts

aL6xasR.jpg

PSG l-a vrut în această vară pe Cristiano Ronaldo, dar s-a lovit de refuzul clubului madrilen, care a respins o ofertă de 120 de milioane de euro pentru starul portughez ajuns la 30 de ani.

 

Campioana din Hexagon nu renunţă însă la ideea de a-l aduce pe câştigătorul "Balonului de Aur" pe Parc des Princes şi este pregătită să investească nu mai puţin de 340 de milioane de euro, în 2016, sumă care include transferul, salariul jucătorului, bonusurile şi primele.

 

Astfel, conform Sunday Times, Cristiano ar urma să aibă un salariu fabulos: 20 de milioane de euro net. Suma ar putea fi una pe placul lui, mai ales că relaţia lui Ronaldo cu Rafa Benitez, noul antrenor al Realului, nu este cea mai bună.

 

Ronaldo ar putea juca astfel din nou alături de Angel Di Maria, dar ar putea beneficia de plecarea lui Zlatan Ibrahimovic, suedezul care se află în ultimul act de contract cu PSG. Este cunoscut faptul că au existat tensiuni între portughez şi Ibra.

 

Cristiano Ronaldo este liderul golgheterilor din La Liga: are în cont 5 goluri, toate reuşite în partida cu Espanyol, terminată cu victoria "galacticilor", cu 6-0.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...