Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Inter a demarat un proiect prin care copiii tratați de cancer vor urmări gratis meciurile echipei pe Meazza

Recommended Posts

JAl8jCX.jpg

Începând din etapa a șasea a Seriei A TIM, liderul campionatului Italian, Inter Milano, demarează o campanie prin care oferă intrarea gratuită la meciurile echipei de pe teren propriu tuturor copiilor care se află în tratament pentru cancer.

 

Proiectul, denumit ”Football Therapy”, este realizat în colaborare cu Istituto dei Tumori di Milano și cu spitalul San Gerardo di Monza.

 

O lojă a arenei Giuseppe Meazza va fi rezervată pentru acest proiect la toate partidele de acasă ale lui Inter, permițând astfel tinerilor și copiilor cu cancer să-și vadă eroii în carne și oase complet gratuit. Inițiativa este deschisă și altor instituții medicale din regiune.

 

„Obiectivul acestui proiect este de a le da acestor tineri un mult necesar imbold în aceste timpuri atât de grele pentru ei”, se arată în comunicatul de pe site, care îi înfățișează și pe cei trei suporteri ai Interului, Giacomo, Aldo și Giovanni (foto), care au avut această idee. ”Orice zâmbet - sau să faci ceea ce te pasionează - poate ajuta la întărirea speranțelor acestor copii”, se mai arată în comunicatul citat.

 

Prima inițiativă de acest gen va avea loc duminică, 27 septembrie, de la ora 21:45, la meciul Inter-Fiorentina, din etapa a șasea din Serie A TIM, meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...