Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

5 recorduri doborâte de Lewa după ce a marcat 5 goluri în 9 minute şi declarația polonezului

Recommended Posts

HYyWfWB.jpg

Atacantul polonez Robert Lewandowski a reuşit o cvintuplă fabuloasă pentru Bayern Munchen, într-un interval de numai nouă minute, marţi seara pe Allianz Arena, în partida cu VfL Wolfsburg (scor 5-1), contând pentru etapa a 6-a a campionatului de fotbal al Germaniei.

 

Intrat pe teren la pauză, în locul fundaşului Juan Bernat, în momentul în care Bayern era condusă pe teren propriu cu 1-0, Lewandowski a perforat de cinci ori poarta oaspeţilor, între minutele 51 şi 60 (51, 52, 55, 57, 60), aducând cea de-a şasea victorie consecutivă pentru gruparea bavareză de la începutul acestui sezon.

 

Cu această ocazie, Lewandowski a reușit câteva recorduri. Cum era normal, tot cinci la număr:

1 - Primul jucător din istorie intrat de pe banca de rezerve care marchează cinci goluri într-un meci din Top 4 campionate europene (Germania, Anglia, Italia, Spania)
 

2 - Cea mai rapidă serie de cinci goluri - 9 minute - din istorie, din toate cele patru mari campionate europene (Germania, Anglia, Italia, Spania)
 

3 - Înainte de a reușit cvintupla, Lewandowski a reușit și cel mai rapid hattrick din toată istoria Bundesligii - 4 minute.
 

4 - Și poker-ul reușit înainte de al cincilea gol a fost cel mai rapid din istoria Bundesligii - 5 minute și 42 de secunde.
 

5 - Lewandowski a reușit să înscrie cele cinci goluri din doar nouă atingeri între minutele 51 și 60. Evident, nici acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată.

 

VEZI AICI CELE CINCI GOLURI ALE LUI LEWANDOWSKI!

 

"Sunt, evident, foarte fericit. Cinci goluri reprezintă ceva incredibil. Este o nebunie!", a comentat internaţionalul polonez la finalul meciului.

 

"Nu am trăit niciodată aşa ceva, nici ca jucător şi nici ca antrenor. Sunt încântat pentru Robert. Este foarte important pentru încrederea sa şi pentru viitorul nostru", a declarat la rândul său antrenorul lui Bayern, spaniolul Pep Guardiola,

 

Bayern şi-a luat, cu această ocazie, frumoasă revanşă în faţa lui VfL Wolfsburg după înfrângerea suferită în Supercupa Germaniei, câştigată de "Lupi" la loviturile de departajare.

 

Bayern Munchen conduce în clasament, cu 18 puncte, urmată de Borussia Dortmund - 15 puncte (5 jocuri), VfL Wolfsburg - 11 puncte, Schalke 04 Gelsenkirchen, Hertha Berlin, Hamburg SV, FC Koln şi FC Ingolstadt - cu câte 10 puncte etc.

 

Al cincilea gol al lui Lewandowski a fost al 300-lea pentru Bayern de la sosirea lui Pep Guardiola pe banca bavarezilor, în 117 meciuri oficiale.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...