Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Lewandowski, de neoprit! Polonezul a reușit al 100-lea său gol în Bundesliga

Recommended Posts

bveP9mA.jpg

Bayern Munchen are un start excelent de campionat, iar sâmbătă a înregistrat a șaptea victorie din șapte meciuri, după victoria clară obținută pe terenul lui Mainz, 3-0.

 

Din nou a ieșit la rampă Robert Lewandowski, după cele 5 goluri înscrise de polonez în etapa trecută, cu Wolfsburg, într-un interval de doar 9 minute.

 

Fără gol marcat în prima repriză, când Muller a ratat un penalty, Bayern s-a desprins după pauză. Lewandowski a deschis scorul în minutul 51, cu capul, după o centrare foarte bună venită de la Coman. A fost al 100-lea gol pentru fostul atacant al Borussiei Dortmund, în Bundesliga.

 

Apoi, în minutul 63, tot Lewandowski a marcat pentru Bayern, după ce l-a depășit și pe portarul Karius. Coman a stabilit scorul final, 3-0, în minutul 68.

 

VIDEO Mainz - Bayern 0-3

 

Cu 10 goluri reușite în 7 etape, Lewandowski are cel mai bun start al unui atacant în Bundesliga în ultimii 40 de ani, de la Gerd Muller încoace (1977-1978).

 

Pep Guardiola nu a fost pe deplin mulțumit nici după acest succes, după un final de meci în care echipa sa a fost relaxată. "Am jucat bine doar 85 de minute", a spus antrenorul lui Bayern.

 

Echipa lui Pep s-a desprins la 5 puncte în fruntea clasamentului din Bundesliga, însă Borussia Dortmund va juca duminică, în ultimul meci al etapei, împotriva nou-promovatei Darmstadt.

6Q7PtJa.jpg

Cu Alex Maxim în teren din minutul 63, VfB Stuttgart a pierdut în fața Borussiei Monchengladbach, scor 1-3, aflată la a doua victorie la rând după înlocuirea lui Lucien Favre, în timp ce vicecampioana Wolfsburg a acuzat din plin șocul înfrângerii cu Bayern (1-5) și s-a împiedicat surprinzător de Hannover 96, care avea un singur punct în clasament înaintea acestei etape.

 

În celelalte două meciuri, Hoffenheim a învins-o pe Augsburg cu 3-1, iar Leverkusen s-a impus clar la Bremen, 3-0. În partida de vineri seara, nou-promovata Ingolstadt a continuat seria rezultatelor bune din deplasare și a remizat la Koln, 1-1.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...