Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Kharja, "creierul" Stelei. Campioana are un bilanţ excelent cu marocanul în teren

Recommended Posts

6cCfqN0.jpg

Houssine Kharja nu are încă o lună de când a sosit la Steaua, dar şi-a pus deja amprenta asupra jocului campioanei. Marocanul de 32 de ani a bifat 3 partide până acum în tricoul roş-albastru şi a reuşit deja două pase decisive, ambele pentru Alex Chipciu.

 

Lipsa golurilor i-a trecut pe Tudorie şi pe Tade pe linie moartă, iar Alex Chipciu a fost soluţia aleasă de Mirel Rădoi pentru postul de atacant central, în noul sistem, 4-3-3. "Şeptarul" mai fusese folosit pe acest post şi de Costel Gâlcă, dar mai ales de Laurenţiu Reghecampf, şi a dat din nou satisfacţie: a înscris de 3 ori în ultimele 3 etape pentru Steaua. 

 

Interesant este că la două dintre aceste reuşite a pasat decisiv Kharja, cel care a fost adus tocmai pentru a revitaliza jocul lipsit de imaginaţie al roş-albaştrilor. Marocanul a debutat pentru formaţia lui Rădoi în urmă cu 3 etape, în meciul cu Chiajna (3-1), şi s-a remarcat încă de la primul meci, când a oferit o pasă filtrantă la penalty-ul obţinut de Chipciu. De atunci, au mai urmat două jocuri în Liga 1, ambele câştigate (3-1 cu Voluntari şi 2-1 la Iaşi), iar mijlocaşul a mai oferit două pase decisive.

 

Cu alte cuvinte, Kharja a bifat ultimele 3 partide din campionat pentru Steaua şi cu el în teren campioana a reuşit 3 victorii consecutive şi a terminat turul pe locul 2, la doar două lungimi în spatele liderului Astra. În aceste 3 întâlniri, Kharja a limpezit jocul formaţiei din Ghencea şi a ajuns să fie jucătorul mult aşteptat de Mirel Rădoi. Evoluţiile bune i-au adus marocanului şi o convocare la echipa naţională.

 

32 de ani are Kharja

 

2 pase decisive în 3 meciuri a dat Kharja în tricoul Stelei

 

3 victorii în 3 meciuri are Steaua cu Kharja în teren

 

Sursa : DigiSport.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...