Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Nintendo pare să limiteze artificial stocurile lui Switch

Recommended Posts

switch.jpg

 

Ca în mai toate domeniile, și în lumea jocurilor video deciziile venite de sus sunt la fel de importante pentru succesul produsului ca și calitatea intrinsecă a sa.

În acest sens, Nintendo va deschide precomenzile pentru viitoarea consolă Switch vineri, dar doar în magazinul oficial din New York. Mai mult, numărul de unități care poate fi precomandat este limitat, ce nu are prea mult sens, dat fiind că Switch va fi lansat de abia în martie.
Asta nu este o strategie inovativă, fiind folosită amplu în industria hardware. Producătorii oferă stocuri limitate, ce face să pară că produsul în cauză este extrem de popular, dat fiind că este foarte greu de găsit în stoc. Reversul medaliei este unii doritori ar putea renunța complet să mai fie interesați, în loc să își dorească produsul și mai mult, după cum dorește producătorul.
Un exemplu concret au fost dispozitivile Amiibo, de asemenea create de Nintendo. În acest caz, strategia a fost câștigătoare, ele sunt dezirabile și în prezent, să vedem dacă situația se va repeta și în cazul lui Switch.
Tot vineri, consola va fi prezentată în detaliu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...