Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]Resident Evil 7 a fost spart, Denuvo a reușit să îl protejeze doar 5 zile

Recommended Posts

Denuvo-630x319.png

 

Capcom a lansat Resident Evil 7 în data de 25 ianuarie pe PC, PS4 și Xbox One. Versiunea PC este (sau mai bine spus era) protejată de Denuvo, de departe cel mai performant sistem DRM din ultima decadă.

Astăzi, grupul pirat CPY a lansat versiunea ilegală a lui Resident Evil 7, ce înseamnă că protecția a fost spartă definitiv și iremediabil. RE7 este cel mai recent joc protejat de Denuvo, ce ar putea însemna că actuala versiune a lui Denuvo este deja înțeleasă pe deplin de crackeri, iar viitoarele titluri protejate de Denuvo vor fi sparte în chiar mai puțin timp.
Când Capcom a lansat versiunea demo, Beginning Hour, a jocului pe Steam, remarcam cum până și ea era protejată de Denuvo. Cel mai plauzibil, asta s-a întâmplat deoarece studioul nu dorea ca pirații să poată folosi fișiere din demo pentru compromiterea jocului final. Cu toate acestea, se pare că demo-ul doar i-a ajutat pe CPY să înțeleagă mai bine actuala ediție a lui Denuvo.
Ca o mică picanterie, unii utilizatori ai versiunii ilegale spun că pot rula corect jocul la 4K60fps, în timp ce versiunea oficială este blocată eronat pe unele configurații la 4K30fps.
Viitoarele jocuri confirmate până acum că vor folosi Denuvo sunt Ghost Recon: Wildlands, For Honor și South Park: The Fractured But Whole, toate dezvoltate de Ubisoft. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...