Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[News]YouTuberi și Streameri au fost amenințați de creatorii lui Persona 5

Recommended Posts

persona-5-630x354.jpg

 

Atlus a lansat Persona 5 ieri pe PS4 și PS3, iar presa este inamorată de acest JRPG, oferindu-i o medie de 94/100 pe Metacritic.

Dar așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, corporațiile nipone văd în youtuberi și streameri mai degrabă o amenințare. Ca urmare, cei care intenționează să creeze videoclipuri cu Persona 5 trebuie să aibă grijă, dat fiind că Atlus a compus o listă de reguli, pentru că asta contează în divertismentul digital.

Fără spoilers ale poveștii și fără discuții detaliate despre unele personaje. Anumite elemente sunt „la liber”, precum Confidants, luptele, Velvet Room și temnițele. Cel mai important este că realizatorii de conținut video nu au voie să prezinte jocul după data din joc 7 septembrie.

Nu sunt acceptate nici videoclipurile peste 90 minute, nici să prezinte nimic din interacțiunile cu Yusuke, scena trezirii, Tabloul și detectivul student. Un singur boss poate fi prezentat și niciun final din multiplele turnuri. Mai mult, gamerii sunt îndrumați să se focalizeze pe gameplay-ul din temnițe și Tokyo, nu pe poveste și cinematice.

Acum vine bomba: cei care trec de data de 7 septembrie sunt amenințați cu subiect și predicat de Atlus că vor primi ID claim, channel strike sau account suspension. Asta deoarece YouTube și Twitch permit producătorilor de jocuri să anunțe când cineva produce videoclipuri fără accordul lor explicit. După cum este ușor de înțeles, asta se întâmplă mai toate cazurile (doar nu credeți că miile de streameri cer acordul scris al EA ca să joace NFS), dar este breșa legislativă prin care studiourile pot să pedepsească gamerii problematici.



 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...