Jump to content
Sign in to follow this  
OmuPower

[News]Warcraft 3 Reforged este un mic dezastru momentan

Recommended Posts

Warcraft 3 Reforged este un mic dezastru momentan

 

Warcraft-3-in-flacari.jpg

 

Warcraft 3 a fost lansat ieri. Jocul ce a stat ca o nestemată luminoasă în timpul unui BlizzCon atins de corupția întunecată a lui Diablo Immortal este disponibil de jucat pentru toți cei care vor să retrăiască al doilea cel mai bun RTS al anului 2002.

 

Numai că cei care au intrat în el au fost puțin cam surprinși de ce au văzut. Mai ales că jocul înlocuiește complet predecesorul său. Nu este vorba doar de un remaster, ci de un upgrade. Warcraft 3-ul de bază a făcut puf și s-a dus undeva într-un loc liniștit. Iar în locul său avem acum ceva ce arată cu siguranță mai bine. Atunci când arată.

 

Forumul celor de la Blizzard este plin în acest moment cu plângeri că jocul nu prea afișează texturi, crapă în anumite condiții, dar mai important, este un downgrade față de jocul anterior. Anumite funcții pur și simplu nu mai există pe partea de multiplayer, animațiile noi sunt simplificate față de cele vechi, nu mai există suport pentru campanii custom, nu mai sunt protecții pentru spam sau hack-uri și lista continuă cu o grămadă de alte lucruri dezamăgitoare.

 

Totuși, măcar jucătorii primesc conținut nou, nu? Doar asta era ideea acestui remake, să aducă povestea mai în ton cu World of Warcraft, să fie actualizate misiun… nu, n-au făcut asta. Misiunile au fost modificate doar numai în moduri ce par oarecum inutile sau enervante, precum schimbarea numelui lui Grom la Gromash, fără a înregistra dialog nou, așa că toată lumea îi spune acum Hellscream cu o tăiere audibilă a părții unde ar fi trebuit să fie Grom. Nu sunt elemente de poveste noi, nu sunt folosite mai bine anumite personaje ce nu erau suficient de dezvoltate anterior. Scene pe care Blizzard le-a prezentat la BlizzCon pur și simplu nu există în jocul de față.

 

Publicul nu este deocamdată bucuros. Nu de alta, dar jocul a fost în teste pentru o vreme și este făcut de Blizzard. Lumea are pretenții. Sau măcar avea pretenții. Măcar nu au făcut un remake similar de nefericit lui Diablo 2, pentru că atunci eram și eu supărat.

 

Sursa: zonait

Edited by OmuPower
.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...