Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Captain America: Super Soldier

Recommended Posts

Numele jocului : Captain America: Super Soldier

Scurta descriere : Captain America: Super Soldier este un joc anuntat de SEGA, titlul urmand sa fie dezvoltat de Next Level Games pentru PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii si Nintendo DS.

Super eroul benzilor desenate, Captain America, revine intr-un scenariu care are loc in una dintre cele mai negre perioade ale celui de-al Doilea Razboi Mondial. Captain America: Super Soldier este un third-person action adventure game, jucatorii trebuind sa-si foloseasca abilitatile de super soldati si scutul indestructibil, pentru a infrunta o serie de eroi negativi din Universului Marvel, precum si armatele acestora. Cu ajutorul scutului, gamerii vor putea sa doboare mai multi inamici odata, sa redirectioneze gloante si chiar sa escaladeze o serie de obiecte. Inamici precum Red Skull, Hydra Army si Iron Cross se vor numara printre rivalii lui Captain America in Super Soldier.

Captain America este o serie de benzi desenate care a fost creata in 1941, personajul principal fiind un alter ego al lui Steve Rogers, un om obisnuit care a fost subiectul unui experiment militar. Cu ajutorul unui ser, Rogers se transforma in Captain America, soldatul perfect ale carui abilitati omenesti sunt duse la extrem. De-a lungul timpului, benzile desenate Captain America au fost vandute in peste 210 milioane de exemplare, personajul devenind unul dintre cei mai cunoscuti super-eroi Marvel.

Pe ce consola se joaca : PS3, Xbox 360, Wii, DS, PSP

 

captain_america.jpgcaptain_america2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, e frumos jocul. Merita incercat, pentru cei ce au xbox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...