Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SCA

Cassano semnează marţi cu AC Milan

Recommended Posts

Jucătorul Antonio Cassano a ajuns la un acord cu AC Milan, el urmînd să plece de la Sampdoria, unde nu mai este dorit, iar contractul cu milanezii va fi semnat marţi, conform agenţiei Ansa.

 

Clauza de cinci milioane de euro datorată clubului Real Madrid, fostul club al jucătorului (2006-2007), va fi plătită în părţi egale de Sampdoria, AC Milan şi jucător, susţine Gazzetta dello Sport.

 

Contractul nu va fi depus la ligă înainte de 2 ianuarie şi de deschiderea oficială a perioadei de transferuri, însă s-ar putea ajunge la un acord pentru a permite jucătorului să meargă în cantonamentul de la Dubai al noii sale echipe, care începe la 27 decembrie.

 

Sosirea lui Cassano ar putea implica plecarea brazilianului Ronaldinho. Oficial, Cassano îl va înlocui numeric pe Pippo Inzaghi, accidentat pînă la fnalul sezonului "chiar dacă nu au aceleaşi caracteristici", conform administratorului delegat, Adriano Galliani.

 

Cassano, în vîrstă de 28 de ani, a fost transferat în 2007 de la Real la Sampdoria, care l-a exclus din lot, după ce l-a insultat pe preşedintele grupării, Riccardo Garrone, informează Mediafax.

 

Sursa : Gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incepe Milanul sa stranga oameni :) ?

Este de rau! ;d

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jucator bun dar nu cred ca se va impune la Milan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...