Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SCA

Benitez: "Nu am fost demis de la Inter, sînt în vacanţă cu familia mea"

Recommended Posts

Tehnicianul echipei Internazionale Milano, Rafael Benitez, a declarat, pentru postul de radio spaniol Onda Cero, că nu a fost demis de la gruparea milaneză şi că este surprins de zvonurile apărute în ultimele zile în presa italiană.

 

"Nu, nu am fost demis. Sînt surprins pentru că am văzut titluri în presă şi mulţi oameni m-au sunat să mă întrebe dacă s-a renunţat la mine, dar nimic nu este adevărat. Sînt nişte zvonuri, iar singurul lucru pe care îl pot spune este că sunt în vacanţă şi vreau să mă odihnesc pentru a reveni în curînd. Sînt multe luni de citit şi ascultat lucruri care nu sînt adevărate", a spus Benitez, care s-a declarat încîntat de cîştigarea Campionatului Mondial al cluburilor şi a precizat că se află în vacanţă la Liverpool.

 

Rafael Benitez a făcut referire şi la declaraţiile făcute de el la Abu Dhabi, cînd a spus că vrea susţinere şi respect din partea clubului: "Preşedintele (Massimo Moratti), cu care discutasem anterior, a plecat direct la avion după meci, iar unica posibilitate era să spun public ceva ce este evident.

Avem o relaţie bună. Nu am avut nici o probemă. Cînd vorbeam la telefon, discutam despre echipă şi el îmi spunea că jucătorii şi foştii jucători sunt de părere că este cel mai bun fotbal pe care l-a făcut Inter în ultimii 15-20 de ani, că sîntem Barcelona Italiei", a explicat antrenorul spaniol, conform Mediafax.

 

Sursa : Gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...