Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Evil Dead Regeneration

Recommended Posts

Numele jocului: Evil Dead Regeneration

Scurta descriere: Bruce Campbell s-a intors... sau e Ash? In acest moment e unul si acelasi. Diferenta fata de celelalte jocuri ale seriei “Evil Dead” e ca “Regeneration” este cu adevarat un pas inainte, o mare imbunatatire fata de lansarile precedente.

Acest joc urmeaza o poveste in intregime noua, insa contine toate aspectele intalnite in film, asa ca fanii nu trebuie sa sa ingrijoreze. La inceput, Ash e la o cabana, si dintr-o data incep sa apara tot felul de creaturi ale mortii, iar acesta e nevoit sa-i face bucatele. Desi iese castigator, autoritatilor nu li se pare prea eroica fapta sa, asa ca e inchis pentru ca lor li s-a parut ca a ucis o multime de oameni nevinovati. Condamnat pentru omor, e inchis intr-un azil de nebuni pentru ca a insistat ca cei pe care ii omorase erau deja morti, posedati de spirite malefice. In Sunny Meadows, azilul respectiv, Dr. Vingo isi desfasoara experimentele morbide cu Necronomiconul, cauza pentru care iadul se dezlantuie, iar Ash trebuie sa salveze lumea de invazia creaturilor malefice si de Dr. Vingo.

Ca fost angajat al S-Mart-ului, Ash se pricepe la masinarii grele si la folositul armelor, asa ca stie ce sa ataseze de ciotul care i-a fost odata mana dreapta. Aceasta combinatie de arme e o metoda buna de a te descotorosi de creaturile intunericului. Desi nu vei avea la dispozitie un arsenal prea variat, e distractiv sa cauti combinatia perfecta intre armele de foc si atasamentele ingenioase. Desigur, aranjamentul pusca/drujba e unul clasic pentru “Evil Dead” si se potriveste aproape tuturor situatiilor. Oricum, iti poti atasa si un harpon pentru a agata adversarii si pentru a-i trage spre tine in vederea unei operatii plastice la fata cu pusca. Cea mai placuta parte a luptelor, insa, sunt loviturile de gratie, pe care le poti efectua cand ai administrat destule gloante adersarului. In acel moment il poti termina definitiv apropiindu-te de el si declansand o animatie foarte interesanta, in care Ash il elimina cu o miscare sau un atac foarte captivant, in stilul sau caracteristic.

Un alt aspect interesant al luptelor e partenerul lui Ash, Sam. Acesta e pe ju######te om, pe ju######te nemort, care a fost folosit pe post de cobai de Dr. Vingo pentru experimentele sale pline de cruzime. Sam poate muri, insa revine imediat sa te ajute, asa ca poti abuza de el dupa bunul tau plac. In plus, asta e chiar incurajat. Il poti suta spre dusmani pentru a le sari in spate si a-i tine pana vii tu sau poate sa le rupa gaturile pentru a te scuti de munca. Il mai poti folosi pentru a rezolva puzzle-uri, din moment ce Sam e mic si poate ajunge in locuri in care Ash nu ar incapea. In plus, acesta poate calari niste creaturi ale intunericului uriase care ii pot croi calea lui Ash maturand totul din fata sa. In unele secvente va trebui sa-l protejezi pe Sam in timp ce livreaza spirite la destinatia lor. Gameplay-ul e imbunatatit si de faptul ca dusmanii eliminati lasa in urma sfere pe care Ash le culege pentru a umple o bara de furie, pe care o poate folosi pentru a se transforma intr-o forma demonica a sa in vederea uciderii a unor grupuri mari de monstri. Majoritatea timpului il vei petrece trimitand inapoi in iad creaturile malefice pe care le vei intalni, activitatea preferata a lui Bruce Campbell si a personajului sau, Ash.

Asadar, daca doresti sa intri in lumea bantuita din film, intr-o lume care ar fi terminata fara ajutorul lui Ash, atunci “Evil Dead: Regeneration” e raspunsul la toate visele tale.

Cerinte (Optional):

Cerinte de sistem :

Windows 98/ME/2000/XP

PC cu procesor de 800 de MHz

2 GB de spatiu liber pe hard-disk

256 de MB de memorie RAM

Placa video si de sunet compatibile cu DirectX 9

Trailer (Optional):

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...