Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Desperados : Wanted Dead or Alive

Recommended Posts

Numele jocului: Desperados : Wanted Dead or Alive

Scurta descriere: “Desperados” este un joc care seamana destul de mult cu creatia celor de la Pyro Studios numita “Commandos: Behind Enemy Lines”, insa care, in loc sa fie localizat in al doilea razboi mondial, urmareste o aventura ce se desfasoara in Vestul Salbatic. Va trebui sa aduni un grup de desperados pentru a recupera niste bani furati de la o companie de cai ferate, trecand prin tot felul de afaceri murdare, tradari si dand piept cu destul de multi bandidos mexicani, condusi de un individ numit El Diablo. Scenele le vor fi foarte familiare celor care sunt fani ai filmelor in care cowboy-ii sunt personajele principale, pentru ca acest joc pare a fi construit in jurul unor astfel de aventuri.

De-a lungul povestii vei intra in pielea lui John Cooper, personajul principal, dar vei juca si cu toti ceilalti desperados din gasca lui, fiecare avand abilitatile care il fac unic. De exemplu, Cooper se poate catara pe stanci sau poate trage foarte repede cu pistolul. Sam e expert in a arunca in aer tot felul de lucruri; mai poate arunca dinamita catre adversari si poate si sa le arunce serpi in cale pentru a-i speria. Doc McCoy, veteran al razboiului civil american, este medicul echipei, insa poate sa se descotoroseasca de inamici cu gaze care ii fac sa-si piarda cunostinta. Kate O’Hara este foarte priceputa la jocul de carti, insa mai poate sa distraga atentia dusmanilor ridicand putin fusta pentru a le arata o bucatica de picior si ii poate ameti temporar orbindu-i cu oglinda. O chinezoaica mica numita Mia Yung poate sufla sageti cu halucinogen spre inamici sau ii poate tine ocupati cu un mini-spectacol la care o ajuta maimuta sa, Dl. Leone. In sfarsit, Sanchez este un mexican robust care isi va ispiti dusmanii cu o sticla de tequila si poate goli cladiri intregi aruncandu-si adversarii pe geam. In cele 25 de nivele ale aventurii vei conduce gasca lui Coooper pentru a elibera un camarad de pe un vas cu aburi, vei intra prin efractie intr-o hacienda foarte bine pazita sau te vei strecura printr-un oras in care sunt foarte multi adversari.

Pentru a ramane in siguranta si pentru ca dusmanii se grabesc tot timpul sa-si arate maiestria la tras cu pistolul, va trebui sa te ascunzi si sa te folosesti de toata inteligenta de care dispui, insa nu fara a apela si la putin contact fizic sau la gloante. Foarte des te vei vedea nevoit sa te folosesti de abilitatile personajelor lucrand in echipa, de exemplu Kate poate ispiti un adversar cu farmecul ei, iar Cooper sa-l ia pe nepregatite pentru a-l elimina.

Pentru a termina misiunile, trebuie sa folosesti toate avantajele terenului, sa organizezi ambuscade de pe acoperisuri, sa te ascunzi in iarba inalta sau sa te tarasti pe sub stanci. Paznicii sunt destul de inteligenti pentru a intra in panica atunci cand aud prea multe zgomote sau gasesc cadavrul unui coleg, deci va trebui sa planifici fiecare mutare foarte atent. Pentru a formula o idee mai aproape de realitate, pana si trecatorii obisnuiti se vor alarma si vor tipa dupa ajutor daca sunt martorii unui eveniment ciudat. Desi jocul e situat in Vestul Salbatic, uzul armelor de foc nu este cea mai buna metoda de a rezolva problemele, aventura sugerand utilizarea altor stratageme pentru reusita.

Cursorul ajuta foarte mult la interactionarea cu diferitele obiecte si la navigarea pe harta, iar interfata, fiind foarte intuitiva, iti permite sa controlezi personajele fie cu ajutorul mouse-ului, fie cu scurtaturile de pe tastatura. Lumea din “Desperados” e absolut fascinanta cu numeroase detalii vizuale si cu scene semi-interactive. Acestor scene li se da viata cu ajutorul trecatorilor, cailor si altor animale, astfel ca sigur nu vei uita ca te afli in Vestul Salbatic. Personajele sunt animate ireprosabil, de exemplu Cooper va duce mana la palarie atunci cand se intalneste cu o persoana noua.

Exploatand la maxim efortul depus, producatorii lui “Desperados: Wanted Dead Or Alive” au recreat o aventura a pistolarilor pe care impatimitii jocurilor de strategie nu trebuie sa o rateze. Din fericire, acestui gen de joc i-a deschis calea “Commandos” si cred ca oricand e o schimbare in bine sa te lupti in alte locuri, iar schimbarea de la al doilea razboi mondial la Vestul Salbatic este mai mult decat binevenita.

Cerinte (Optional):

Cerinte de sistem :

Windows 98/ME/2000/XP

PC cu procesor de minim 233 MHz

Minim 64 MB de memorie RAM

Placa video cu minim 4 MB de memorie RAM proprie

Componente compatibile cu DirectX 8.0

Trailer (Optional):

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...