Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Prezentare] Brothers in Arms : Road to Hill 30

Recommended Posts

Poster : BrothersInArmsRoadToHill30PC.jpg

Numele jocului : Brothers in Arms : Road to Hill 30

Descriere : Bazat pe o poveste adevarata, in timpul faimosului airdrop, inaintea invaziei din Normandia, cand Sgt. Matt Baker si echipa sa de 101 parasutisti, s-au raspandit in aer acoperind o intreaga zona rurala franceza.

Pe masura ce povestea se desfasoara, trebuie sa alegi intre succesul misiunii si viata oamenilor tai, fratii tai de arme.

Brothers in Arms: Road to Hill 30 va cufunda jucatorii opt zile in invazia din Normandia, cu imagini fara egal, autenticitate, sunet si gameplay-uri unice.

 

Caracteristici:

  • Unic: Brothers in Arms este unul dintre cele mai bine cotate shootere tactice first-person a caror actiune se petrece in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.
  • Tactici militare reale: Comenzile de control al echipei, intuitive si usor de folosit, vor face deliciul atat gamerilor inraiti, cat si celor obisnuiti.
  • Soldati reali: Prezinta o distributie de peste 20 de personaje, fiecare avand o personalitate, o infatisare si un stil distinct si unic.
  • Un sistem AI revolutionar: Aliatii si inamicii utilizeaza procedurile standard de foc si de manevra pentru a-si flanca si a-si neutraliza inamicii.
  • O autenticitate fara precedent: Campuri de lupta, evenimente si echipamente exacte din punct de vedere istoric si detaliate, recreate din fotografii preluate de la Army Signal Corps, Aerial Reconnaissance Imagery si dupa marturii ale martorilor oculari.
  • Multiplayer inovator: Jucatorii comanda echipe AI compuse din trei militari, intr-o batalie in care ai nevoie de tactica impecabila si de nervi puternici pentru a indeplini obiectivele.
  • O echipa premiata: Gearbox Software, creatorii lui Half-Life Opposing Force si ai jocurilor James Bond: Nightfire si Halo (PC).

Cerinte de sistem :

OS: Windows 2000,XP

Processor: Pentium 3 1 GHz or Equivalent

Memory RAM: 512 MB

Hard Drive: 5 GB Free

Video Memory: 32 MB (GeForce 4 MX is NOT Supported)

Sound Card: DirectX Compatible

DirectX: 9.0c

Keyboard, Mouse, DVD Rom

Trailer :

watch?v=ZWTTpyN7Oyo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...