Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RedDisciple

Îţi vine să crezi? Brazilia ne plăteşte pentru amicalul din iunie

Recommended Posts

FRF e la un pas de a semna un contract avantajos pentru un meci cu Brazilia în luna iunie. Mai mult, dacă, de obicei, seleçao costă, acum e posibil ca România să fie plătită pentru a evolua în America de Sud!

 

Brazilia pe 7 iunie şi Columbia pe 11 iunie. Acesta ar fi rezultatul negocierilor purtate de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, cu compania care se ocupă de contractarea meciurilor amicale pentru selecţionata braziliană. "În proporţie de 95% totul e rezolvat! Le-am trimis înapoi contractul cu acceptul nostru şi aşteptăm răspunsul definitiv", spunea ieri Lupescu.

 

Financiar, cele două amicale reprezintă cu adevărat o afacere pentru FRF.

 

Uruguay pentru februarie

 

Dincolo de faptul că România va juca la interval de doar două luni şi cu Brazilia, şi cu Argentina, FRF ar urma să încaseze şi drepturile TV ale meciului cu Brazilia, plus încă 100.000 de euro ca onorariu! Acest lucru este posibil pentru că brazilienii căutau un adversar înainte de Copa America, ale cărei meciuri se vor disputa în iulie, în Argentina. Tot pregătirile brazilienilor şi columbienilor pentru Copa America garantează şi prezenţa tuturor vedetelor celor două selecţionate la meciurile cu România.

 

În afara Braziliei şi Columbiei, FRF tratează şi pentru un amical în februarie anul viitor cu Uruguay. Acesta ar urma să coste 300.000 de euro, ca onorariu solicitat de sud-americani.

 

2 meciuri a disputat România contra Braziliei: la CM 1970 Mexic (2-3) şi un amical în 1974, la Sao Paolo (0-2)

 

1,5 milioane de euro costă aducerea Argentinei la Bucureşti pentru amicalul de pe 11 august

 

Pe urmele lui Mircea Lucescu

 

Dacă turneul sud-american se va parafa, atunci Răzvan Lucescu poate prelua reţeta tatălui său. În 1982, după ce a ajuns selecţioner, Mircea Lucescu a întreprins un turneu în America de Sud, unde tricolorii au jucat cu Argentina (0-1), Peru (0-2) şi Chile (3-2). Acele meciuri au fost, susţin specialiştii, cele care au călit şi format naţionala care s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 1984.

 

E o ocazie unică în carieră să joci cu Brazilia. Mie îmi place mult Pato. E un vis să-l am adversar. E un fotbalist cu calităţi cum rar vezi

Ianis Zicu, mijlocaş România

 

Răzvan, bătut măr la fotbal

 

În timp ce jucătorii s-au relaxat plimbându-se pe plajă, Lucescu jr, Lupescu şi restul staffului au încins un "amical" între ei. Invitat de onoare, antrenorul Mihai Stoichiţă, care a jucat în echipa selecţionerului. De partea cealaltă, echipa celor din administraţia FRF, condusă de Lupescu. Scorul a fost net în favoarea echipei lui Ionuţ Lupescu. La pauză, după o repriză de 25 de minute, a fost 4-1. În partea a doua, pentru a echilibra situaţia, s-a propus reîmpărţirea echipelor, dar Răzvan s-a opus şi a pierdut categoric şi partea a doua]

 

prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...