Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SCA

Dinamo insistă pentru Mera » Un fundaş de 200.000 de euro

Recommended Posts

Mera vrea să plece de la Timişoara: 'Merg şi la Dinamo dacă mi se oferă şansa să joc!'

Andone are de ales între sîrbul Djordjevici şi neamţul Madlung » Caută stoperi străini

Timişoreanul Mera şi estonianul Morozov şi-au dat acordul să vină în Ştefan cel Mare. Şefii vor decide în acest week-end pe cine vor alege pentru investiţia finală

 

 

Dinamo are de ales în acest week-end între doi stoperi: autohtonul Ioan Mera, de la Poli Timişoara, şi estonianul Igor Morozov. În privinţa primului au continuat şi ieri discuţiile cu bănăţenii, dar alb-violeţii nu vor accepta să-l cedeze gratis aşa cum vor "cîinii". Mera costă în jur de 200.000 de euro pentru 50 la sută din drepturile federative. "Banii aceştia mai bine îi investim într-un tînăr mai promiţător, precum estonianul Morozov", au replicat ieri oficialii roş-albilor.

 

Morozov este mai tînăr şi mai ieftin. Balticul are 21 de ani, 1,91 de metri înălţime, dar e deja internaţional al ţării sale, pentru care a bifat 8 prezenţe în echipa mare. Mera are 24 de ani şi 1,93 de metri, fiind doar o propunere a lui Iancu pentru prima reprezentativă. Ambii fotbalişti ar dori să vină în Ştefan cel Mare. Estonianul ar putea sosi zilele viitoare la Bucureşti, dacă Levadia Tallin va fi de acord cu suma de 200.000 de euro pentru un transfer sau varianta unui împrumut gratis pînă la vară cu opţiune de transfer definitiv pentru 300.000 E în iunie.

 

Sursa : Gsp.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poi dinamo astia au bani doar pt jucatori dinastia sub 500.000 :)) . In loc sa ia si ei 2-3 jucatori buni si dupa le tace capul ei cumpara toate ciurucurile din toate partile.

Ei sa gandesc ca daca ii cumpara cu 200.000 ii vinde cu 2.000.000-3.000.000 de euro :) .Borcea ala e batut in cap :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...