Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Broscuta

[Prezentare] Dante's Inferno

Recommended Posts

Poster :

DantesInfernoPS3.jpg

Numele jocului : Dante's Inferno

Descriere :

Dantes Inferno este o poveste adaptata ce se concentreaza pe a oferi o experienta third person incredibila, aducand Iadul descris de Alighieri pe monitoare. Vei lua rolul lui Dante, ce coboara in Iad pentru a-si salva iubita Beatrice. Lucifer il face acum prizonier si va trebui sa se bata cu proprii demoni pentru a se elibera.

- Cele noua cercuri ale iadului: Pragul Iadului, pofta trupeasca, lacomia pantecului, lacomia avugtiilor, mania, erezia, violenta, inselaciunea si tradarea. Fiecare cerc e reprezentat de un mediu diferit de joc, cu inamici ingrozitori, supusi la chinuri pe masura pacatelor infaptuite.

- Controleaza bestiile iadului: Dante va putea sa se lupte cu bestii si bosi de dimensiuni foarte mari, iar tu vei putea imblanzi anumiti inamici pentru a te ajuta in calatoria spre salvarea sufletului.

- Lupta rapida, ce da dependenta: Dante se va lupta prin cele noua cercuri folosind Coasa Mortii si Crucea Sfanta a lui Beatrice, cu puteri magice si un sistem de imbunatatire propriu. Actiunea nu va scadea sub 60 de frame pe secunda.

- Fii un sfant sau un drac: Vei putea sa-ti pedepsesti inamicii sau sa-i ierti, afectandu-ti abilitatile de-a lungul joculu

Pe ce consola se joaca : PS3

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites

woo un joc foarte frumos am vazut traileru ;x

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...