Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Catherine

Recommended Posts

Catherine

 

165.jpeg

 

Catherine este un action-adventure game, dezvoltat de Atlus Persona Team, care va fi lansat in a doua juma.tatete a anului 2011. Titlul va fi disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox 360, fiind dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Gamebryo.

 

Catherine are o poveste ciudata care se invarte in jurul unor cosmaruri pe care le are personajul principal, Vincent. Acesta intalneste o fata, numita Catherine, care-i intoarce pe dos atat viata amoroasa, cat si somnul din fiecare noapte. Dupa ce mai multi oameni din cartier mor in somn, Vincent incepe sa se intrebe daca exista o legatura intre aceste evenimente si propriile cosmaruri.

 

Jocul se desfasoara pe doua planuri, in viata reala si in cea din somn, gamerii trebuind sa-l tina in viata pe Vincent mai ales in timpul cosmarurilor. Vor avea de infrunatat o serie de povesti si personaje sinistre, de la barbati transformati in oi si pana la maini gigantice care-l fugaresc. Jocul va avea mai multe sfarsituri posibile, acestea fiind influentate de deciziile pe care gamerii le vor lua pe parcursul jocului.

Trailer :

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...