Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] The Darkness 2

Recommended Posts

The Darkness 2

 

156.jpeg

 

The Darkness 2 este un shooter dezvoltat de Digital Extremes si 2K Games, titlul urmand sa fie lansat la sfarsitul anului 2011 pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Jocul este un sequel al primului Darkness, lansat in urma cu patru ani doar pentru PS3 si Xbox 360. Noul titlu va continua povestea lui Jackie Estacado, tanarul care in jocul precedent s-a luptat cu fortele intunericului si cu un cap al lumii interlope.

 

Ajuns Don al familiei Franchetti, Jackie se trezeste intr-un adevarat razboi mafiot care-i trezesc fortele (numite Darkness) ascunse. La fel ca si in primul joc, eroul nostru este plimbat intre doua lumi paralele, cea din viata reala fiind o lupta impotriva mafiei locale, cea din lumea ascunsa fiind un adevarat razboi impotriva fortei Darkness. Daca in primul joc puterile supranaturale puteau fi folosite doar in intuneric, in Darkness 2 acestea vor fi la indemana jucatorilor si in locuri publice.

 

darkness2.jpg

 

Jocul este inspirat dintr-o serie de benzi desenate lansate de Top Cow Productions si Image Comics in 1996. Acestea au fost vandute in peste 1 milion de exemplare, in viitorul apropiat fiind probabila si lansarea unui film pentru marile ecrane.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...