Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Port Royale 3

Recommended Posts

Port Royale 3

 

122.jpeg

 

Port Royale 3 este un nou titlu anuntat de Kalypso Media, jocul urmand sa fie lansat in 2012. Port Royale 3 se afla in dezvoltare la studioul Gaming Minds si va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Actiunea va avea loc in Marea Caraibelor, in timpul secolului al 17-lea.

 

Gamerii vor prelua rolurile unor tineri capitani si vor lua parte la lupta de suprematie navala dusa de Spania, Anglia, Franta si Olanda. Vor exista doua tipuri de campanii, jucatorii avand de ales dintre negustorie sau titlul de razboinic. Prima varianta va testa abilitatile economice ale jucatorilor, trebuind sa stabileasca rute comerciale, sa investeasca in facilitati de productie si sa creeze premisele pentru dezvoltarea oraselor. Razboinicii vor avea parte de raiduri, piraterie, vanatoare de comori si lupte duse pentru cucerirea anumitor porturi. In free-play mode, jucatorii vor avea parte de o combinatie a celor doua moduri de joc.

 

port_royale3.jpg

 

Dezvoltatorii au anuntat ca Port Royale 3 va avea mai multe moduri multiplayer, jucatorii trebuind sa-si foloseasca atat abilitatile comerciale, cat si pe cele militare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...