Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] Dirt Showdown

Recommended Posts

Dirt Showdown

91.jpeg

 

Dirt Showdown este un nou joc cu masini de la Codemasters, acesta urmand sa fie lansat in luna mai 2012, pentru PlayStation 3, Xbox 360 si PC. Showdown va avea loc in arene de competitii, fiind o deviere de la seria principala Dirt, care este la baza un simulatoar auto. Noul joc va contine acrobatii, accidente si un gameplay care duce mai mult spre genul arcade.

 

Dirt Showdown va avea mai multe moduri de joc, precum Hoonigan Events, ( Smash Hunters - jucatorii trebuie sa loveasca anumite obiecte intr-o limita de timp, Trick Rush - acrobatii punctate), Head 2 Head - doi concurenti se afla in competitie directa), Lap Attack, Eliminator si Domination. Domination va fi, probabil, cel mai asteptat mod, jucatorii trebuind sa distruga masinile oponentilor sau sa se fereasca de atacul celorlalti.

 

Multiplayer-ul va fi online sau prin split screen, urmand sa incorporeze si o platforma de socializare.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abia astept acest joc, cel mai mult imi va placea cu siguranta modul Domination deoarece va fi gen FlatOut :X Oricum, cei de la Codemaster au facut si inca fac o treaba foarte buna cu seria Dirt. Totusi sa speram ca nu o va da in bara cu acest titlu avand in vedere intoarcerea la 180 de grade referitor la gameplay.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...