Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dinamo_Stefan

[Recomandare] Filme de Craciun

Recommended Posts

1.Jack Frost ( Jack Frost este un cantaret care este mai tot timpul pe drumuri, neputand sa-si faca timp pentru a si-l petrece cu fiul sau Charlie, pe care il iubeste de altfel foarte mult. Jack moare intr-un accident de masina, dar reapare pe pamant drept un om de zapada. Charlie intre timp este foarte intristat, dar curand cei doi se intalnesc si recupereaza timpul pierdut facand tot ce-si dorisera. Dar ce se va intampla daca oamenii vor observa ca Charlie vorbeste cu un om de zapada? )

 

2.The Search for Santa Paws (Prequel la filmul de familie "Santa Buddies", "The Search for Santa Paws" prezinta motivele pentru care intre Santa Claus si Santa Paws s-a legat ulterior o prietenie atat de frumoasa si de stransa. Ingrijorati de faptul ca baieteii si fetitele de pe tot Globul nu mai cunosc adevaratul spirit al sarbatorilor de iarna, Mos Craciun si noul lui amic Paws decid sa plece intr-o calatorie la New York. Numai ca o data ajuns in metropola nord-americana de pe Coasta de Est, Mos Craciun este lovit de amnezie si depinde numai de Paws sa-l salveze pe Mos Craciun si sa arate lumii intregi semnificatia sfanta a zilei de 25 decembrie. Paws nu este singur in tentativa lui temerara de a restabili valorile traditionale, fiind ajutat de catre un baiat orfan pe nume Quinn, de catre Will si de catre un grup de caini pufosi si albi ca zapada, care au puteri magice si pot sa vorbeasca. )

3.Un Craciun de neuitat ( Christmas Vacation prezinta povestea de Craciun a familiei Griswold care incepe pregatirile pentru marea sarbatoare. Din pacate, viata nu decurge nici in aceasta perioada a anului, conform planului facut de Clark, sotia lui, Ellen si a celor doi copii ai lor. Cel mai ghinionist dintre toti se dovedeste a fi Clark, ale carui eforturi pentru petrecerea in casa lui din Chicago sunt calcate in picioare atunci cand invitatii lui ii fac viata un adevarat calvar. Toate peripetiile, aventurile de "accidentele" bizare si amuzante prin care trece aceasta familie, vor face aceasta vacanta de Craciun de neuitat. )

 

4.Beethoven's Christmas Adventure.

 

5.Singur acasa 2 - Pierdut in New York ( Kevin McAllister si familia lui se pregatesc sa mearga la Miami pe timpul sarbatorilor. La aeroport, Kevin se pierde de-ai lui si ajunge pe un avion catre New York. Ajuns in oras, Kevin reuseste sa ia un taxi pana la Plaza Hotel unde, folosindu-se de cartea de credit a tatalui sau, isi inchiriaza un apartament. Pe timpul sederii sale, Kevin se imprieteneste cu un proprietar al unui magazin de jucarii pe nume Marv, si cu o femeie fara adapost indragostita de porumbei. Dar el da si peste fostii sa dusmani, Harry si Marv, care tocmai au iesit de la puscarie. Cand Kevin afla ca cei doi vor sa jefuiasca magazinul lui Marv in ajunul Craciunului, isi face un plan pentru a-i opri. Intre timp, mama lui Kevin realizeaza ca cel mic s-a pierdut de ei si incearca acum sa-l gaseasca. )

 

6.Familia lui Mos Craciun ( Tim Allen îmbraca din nou costumul rosu, pentru noi aventuri si hohote de ras în aceasta comedie de familie de la Disney.

Craciunul se apropie, iar Scott Calvin îsi invita socrii (Ann-Margret si Alan Arkin) sa petreaca împreuna sarbatorile. Vacanta lor ia însa o întorsatura haotica, pentru ca Scott descopera o modalitate de a scapa din "Clauza de Mos Craciun", dar nazdravanul Gerila (Martin Short) îngheata tun zambetele de Craciun ! Daca Scott nu va reusi sa salveze situatia, va fi un ger cumplit la Polul Nord si în toata lumea ! Va reusi oare Scott sa îsi recapete indragita slujba? )

 

7. Ce-mi doresc de Craciun ( All I want for Christmas este o comedie despre doi copii new-yorkezi care au o strategie amuzanta de o obtine ceea ce isi doresc in vacanta de Craciun. Ethan, fratele mai mare, si adorabila Hallie, care stie cum sa iasa din situatii dificile, trebuie sa isi petreaca Craciunul alaturi de parintii Catherine si Michael si de bunica Lillian. Pornind in aceasta aventura, pentru Ethan si Hallie, aproape ca nimic nu merge asa cum planuisera. Tony Boer, un afacerist, este cel care complica lucrurile datorita interesului sau pentru Catherine. Intre timp, Ethan este preocupat nu doar de dilema sentimentala a parintilor sai ci si de a sa: prietenia cu Stephanie, prima lui iubire de adolescent. Ceea ce rezulta este un plan elaborat care implica soricei, telefoane si camioane de inghetata cu ajutorul carora Ethan, Hallie si Stephanie incearca sa isi duca planul la bun sfarsit. Primul obstacol in calea planurilor lor este logodnicul mamei lor, Tony.

Copiii reusesc cu un mic ajutor magic din partea lui Mos Craciun. )

8.Are We There Ye ( Nick, un burlac fustangiu, cauta sa o impresioneze pe frumoasa Suzanne, o femeie sexy si inteligenta, dar care este divortata si are doi copii. Inainte de Ajunul Anului Nou, Suzanne este blocata in Vancouver din cauza muncii. Nick vede astfel posibilitatea de a o impresiona pe cea dupa care i s-au aprins calcaiele si se ofera sa ii aduca copii din Portland, Oregon. Nu exista decat o problema - lui nu-i plac copiii, iar copiii lui Suzanne nu au placut nici un barbat cu care mama lor s-a intalnit. Si, pe deasupra, cei doi dracusori cu chip de inger sunt hotarati sa transforme calatoria intr-un cosmar pentru Nick )

 

9. Craciun Negru ( Black Christmas este un thriller sangeros despre cateva femei nevinovate care traiesc un cosmar in Ajunul Craciunului. Billy Lenz, un copil neadaptat si maltratat, isi pierde mintile si dupa ani in care este brutalizat de familia lui, ii ucide si ii mananca intr-o noapte de violenta extrema, in Ajunul Craciunului. Locul teribilului incident ramane vacant foarte multi ani, pana cand este cumparat si renovat de o universitate si devine casa unei “fratii” de fete.

 

Cu cateva zile inainte de Craciun, “surorile” Dana, Melissa, Kelli si Heather petrec o seara linistita schimband cadouri si povestind, inainte sa plece in vacanta. Barbara isi aminteste de povestea lui Billy Lenz, dar atmosfera devine tensionata abia atunci cand tinerele primesc telefoane de amenintare. Ele afla in curand ca Lenz a fugit din spitalul de boli mentale in care fusese in toti acesti ani, pentru a se intoarce in casa in care a copilarit, iar efectele sangeroase nu intarzie sa apara. )

 

10. Ho Ho Ho (2009) ( Horatiu este un pusti de 8 ani care, spre mirarea tuturor, este inca fascinat de existenta unui Mos Craciun pe care il asteapta cu nerabdare an dupa an. Acum baietelul primeste in cadou sansa de a petrece ziua din ajunul Craciunului in Mall. Horatiu este fericit si curios nevoie mare, insa nu stie ca ceea ce lui i se parea ca va fi o distractiva zi in lumea entuziasmanta a oamenilor mari, se va transforma intr-o aventura de zile mari. Ratacind curios si fascinat pe holurile luminoase si impanzite de "spiritul" sarbatorii, Horatiu da nas in nas cu Ion, un pungas ordinar ascuns siret dupa un costum de Mos Craciun. Criminalul nostru e in mijlocul unei operatiuni nu tocmai crestinesti, iar Horatiu il incurca. Lucrurile insa scapa de sub control si aventura se pune in miscare...)

 

Astea sunt filmele care le-am vazut eu.Sper sa le vizionezi pe toate.Sunt foarte interesante.

Share this post


Link to post
Share on other sites

cred ca ai de unde sa alegi

 

Topic Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...