Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Litz

[Closed] DotA 2: Interviu cu Dignitas.Ly0n (fost membru TeG)

Recommended Posts

1.Salut Ly0n , te rog să te prezinţi pentru cei ce nu te cunosc!

 

Salut ppasarel, pentru cei care nu ma cunosc, mă numesc Chenderes Ovidiu Leon şi joc dota.. de mult timp :) ))

 

2. În ce clanuri ai activat până acum, şi ce ţi-a plăcut în fiecare?

 

Am început cu BMD, cu tine dacă mai ţii minte, apoi IGG, TeG, sTurtle, şi în prezent Team Dignitas. În BMD, nu mai prea ţin minte, oricum nu prea înţelegeam eu multe la vremea aceea. În IGG era frumoasă atmosfera, erau foarte amuzanţi oltenii :D:) ), cu ei am câştigat primele concursuri, nu mai ţin minte numele acestora. Când eram în TeG, cel mai frumos a fost, evident, cand am fost în Franţa, la ESWC 2010 + Disneyland :) ). sTurtle a fost o echipă temporară şi nu prea au existat peformanţe notabile, interesu în Dota1 scăzuse. Iar despre Team Dignitas, este prima echipă serioasă oficială la care am activat vreodata. Chiar dacă suntem la început, pare foarte promiţător.

 

3.Relatează ce program ai de când joci în Dignitas, şi cum decurg antrenamentele

 

Programul este mult mai încărcat, însă nu este de vină doar numele echipei, ci şi faptul că sunt foarte foarte multe concursuri online de Dota2…cât despre antrenamente, nu pot spune ca au fost foarte roz încă de la început, însă echipa incepe să se închege şi lucrurile merg din ce în ce mai bine.

 

4. Păi atunci să trecem direct la „furtunul cu dramă”. Mulţi oameni vor să ştie dacă sunteţi supăraţi pe Comewithme având în vedere că în ultimele jocuri nu prea a fost prezent, şi recent a avut loc incidentul cu streamul.

 

Nu, nu suntem supăraţi pe el pentru că nu prea a fost prezent la ultimele jocuri, iar cât despre stream, sper că i a fost învăţătură de minte şi nu se va mai repeta, timpul nu poate fi dat înapoi, aşa că privim înainte.

 

5. Mă bucur să aflu că nu va ucis moralul acest lucru, dar managerii Dignitas ce au avut de zis în această privinţă?

 

Managerul Team Dignitas era iritat de decizia luată de adminii acelui concurs şi cam atât. :D

 

6. Deci nu au ajuns la o concluzie de genu „vai ce ţeapă ne-am luat cu românii aştia”?

 

Având în vedere rezultatele pe care le avem deja, cu siguranţă nu. :)

 

7.Puteţi da detalii legate de sponsorizare în ce constă mai exact?

 

Din păcate detaliile privind contractele sunt confidenţiale.

 

8. Ce planuri de viitor aveţi?

 

Sincer nu ştiu exact, eu personal am de susţinut lucrarea de licenţă la vară, iar după probabil mă voi înscrie la masterat, timp în care mă voi angaja undeva probabil, depinde cum va evolua Dota2. Despre coechipierii mei nu am nici cea mai vagă idee. :)

 

9.Păi şi ipotetic vorbind dacă ai avea un salariu de 500E jucând Dota2 8 ore pe zi, ai renunţa la el pentru un job normal?

 

Evident nu!

 

10.Nu ţi-ar fi frică să pierzi 1-2 ani jucând aşa, şi în caz că după nu mai merge combinaţia să trebuiască să începi un servici în alt domeniu de la 0.

 

Nu mi-ar fi frică să pierd 1-2 ani jucând, dacă aş avea performanţe :)

 

11.Care este lucrul care te deranjează cel mai tare la echipa actuală şi care este cel care te încântă?

 

Nu pot să zic că mă deranjează ceva foarte, în schimb mă amuză aroganţa lui ComeWithMe. Îmi place faptul că avem 6 jucători şi nu e nevoie să jucăm meciuri cu înlocuitori. Îmi mai place seriozitatea staff-ului

 

12. 6 jucători din experienţă ştiu că e un mod complicat de a juca Dota, ce o să faceţi la primul lan important, o să mergeţi 5 sau 6?

 

Vom vedea decide când va fi momentul :D

 

13. Un sfat pentru jucătorul mai noob de Dota, cum să îşi repare o greşeală ?

 

Greşeală? Eu cred că e vorba de neatenţie, care este uşor reparabilă, însă mai există şi anti-talentul, din păcate în acest caz nu prea există rezolvare.

 

14. Cea mai răspândită greşeală la jucătorii mai buni?

 

Nush daca e neaparat greşeală dar ce nu îmi place mie la ei este aroganţa.

 

15. Diferenţe mari între Dota1 şi Dota2 ?

 

Diferenţa cea mai mare este grafica, apoi intervine opţiunea de reconnect, care este foarte folositoare

 

16. Vreo echipă străină de are vă e frică?

 

Nu există!

 

17. Numeşte un top 4 care îl consideri la ora actuală

 

Dignitas , 1 EG, 2 Na vi, 3 SK, 4 xP

 

18. Ok, mult succes în continuare şi o să îţi mai luăm interviuri pe viitor!

 

Mersi, succes şi ţie.

 

DIN CULISE:

 

„ ppasarel : cum sa zici ca cea mai frumoasa perioada in teg a fost cand ai pierdut in franta si te-ai dus la disneyland, in loc de perioada in care jucai cu mine rmp coco hyperion si eram PUTERNICI dar fara bani. MATERIALIST-O!

 

” Lyon Ovy: dar in franta nu era vorba de bani sau dota neaparat

 

” Lyon Ovy: avand in vedere ca nu am castigat niciun ban:))

 

” Lyon Ovy: eram foarte puternici ce-i drept!@ ”

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interviu cu Dignitas.CoCo

 

Deși favoriți în acest turneu, echipa Panzer nu a reușit să reproducă victoria față de românii din Dignitas din stadiul grupelor. După ce s-au calificat în sistemul bo1 (best out of one) double elimination, Dignitas nu a pierdut nici măcar o hartă în finală, câștigând cu un 3-0 curat, având avantaj 1-0 deoarece veneau de pe ramura winner.

 

Astfel, jucătorii mioritici au mai adus 500 E la lista lor de câștiguri, și încă o medalie de aur. Deoarece în ultima vreme numărul lor de victorii a fost cam mic, m-am gândit să iau un mini-interviu lui Ro –Coco:

 

ppasarel: Dragă Coco, de ce nu ai jucat în ultima vreme alături de colegii tai?

 

Răspunsul e puțin cam banal , mi s-a stricat microfonul de la căști , am fost am cumpărat alte căști dar cum se pare că sunt blestemat s-a stricat și acela. În urma acestei probleme s-a ajuns la un acord să stau pe bară până îmi rezolv problema pentru ca toata lumea știe ca e problematic să nu vorbești într-un meci oficial.

 

ppasarel: S-a mai eliberat din tensiunea creată de la atatea loss uri odată cu această victorie și o sumă frumușică de bani?

 

Tensiune va fi întotdeauna indiferent de situație , cât despre această victorie e normal să spun că avem moralul ridicat și suntem pregătiți să înfruntăm ce ne așteaptă.

 

ppasarel: Următorul meci îl aveți cu Na Vi, ce zici, dacă joacă roster complet o să le faceți față? Aveți o strategie pregătită pentru push-ul lor agresiv care i-a consacrat?

 

Vom fi pregătiți să-i înfruntăm și da, pot spune că le putem face față , orice echipa poate fi învinsă , nu vad de ce nu și Na’Vi cu full roster. În ultima vreme am început să ne adaptam la cât mai multe stiluri de joc. Cât despre stilul lor agresiv de push , aș putea spune că avem un as în mânecă pentru asta și suntem PE SISTEM să-i LEȘINĂM! :)

 

ppasarel: Câteva cuvinte pentru fani, și de ce nu și pentru haterii care vă fac flame de fiecare dată când pierdeți sau vă certați!

 

Am încercat dintotdeauna să țin la deăartare ideea de a avea fani ( ca să nu fiu afectat de așa ceva :P ), dar pot spune că sentimentul e COOL când vezi încurajări din partea unor oameni care au același hobby ca tine și acela fiind Dota. Cât despre flameri nu pot să zic prea multe și eu aș fi nervos când aș vedea o echipă de care îmi place că tocmai a pierdut. E ceva omenesc , la greu foarte puțini te încurajează iar majoritatea te înjură , iar la bine ori a fost norocul ori s-a dovedit că esti mai bun, cel putin așa gandește lumea.

 

ppasarel: Ceva cuvinte de final pentru acest mini-interviu?

 

Mulțumesc pentru această ocazie de a mă exprima :P , iar într-un final aș dori un SHOUTOUT către membrii echipei , organizației Dignitas, a tuturor Sponsorilor (Antec , SCAN , Alienware , Gamerbase , Razer , Intel , 6ool gaming, Western Digital , Bigfoot Networks , Sound Blaster X-Fi, iiyama) și tututor susținătorilor!!

 

Din culise:

 

„ ppasarel: mai asculti manele?

 

Just Coco: vrei pumni picioare in gura?

 

ppasarel: fanii te vor iubi mai mult, la fel a mine <3

 

Just Coco: deci daca dau pumni si picioare ma va iubi lumea?

 

Just Coco: ATAT MAH

 

Just Coco: ma duc sa aplic

 

Top 3 Skynet Tournament:

 

Dignitas 500 E

Panzer 150 E

Epidemic 100 E

 

Rezultate notabile:

 

Locul 1 InsideDota Invitational 2011 /600$

Locul 3 Infused Cup 2012 / echipament

Locul 1 Skynet Tournament 2012 / 500E

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Coco nu a prezis bine finalul meciului cu Na'Vi din faza grupelor a competitiei "The Defence", Team Dignitas fiind spulberati de capitanul echipei Na'Vi.Dendi care a avut un joc de neuitat cu Pudge. Hook-urile lui Dendi le-a stricat strategia romanilor de la Dignitas prinzandui in marea majoritate a fazelor importante pe picior gresit. Nu a fost nevoie de asul din maneca de care mentiona Coco mai devreme deoarece cei de la Na'Vi nu au jucat in stilul lor caracteristic agresiv de push ceea ce i-a facut pe Dignitas sa nu mai fie pe "SISTEM" si au fost "LESNIATI". Dar sa nu fim hateri si sa le mentinem moralul cat mai sus pentru ca este singura echipa romaneasca care se lupta cu granzii lumii la DotA 2 ceea ce cum bine va imaginati pune o presiune foarte mare pe acestia.

Ca sa trecem foarte repede peste aceasta neplacuta infrangere, maine echipa noastra are un meci cu echipa Meet Your Makers(Prescurtat MYM)si cu cei de la Sado No Metsu(Prescurtat SnM), meci pe care il puteti vedea pe live stream la ora 16:00 CET , respectiv 19:00 CET la urmatorul link:

http://www.joindota.com/en/matches/16104-team-dignitas-dota-vs-meet-your-makers

http://www.joindota.com/en/matches/17357-team-dignitas-dota-vs-sado-no-metsu

Meciurile vor fi cel mai probabil comentate de celebrul Tobi Wan.

Mult succes celor din Dignitas si la mai multe premii.

 

 

P.S. De precizat ca cei de la Na'Vi au fost marii castigatori al primului turneu de DotA 2 organizat de ESL care a avut ca premiu 1 milion de dolari, insa de atunci acestia si-au pierdut din roster unul dintre cei mai importanti membrii dupa parerea mea, si anume Artstyle care juca un carry spre semi-carry extrem de agresiv, acesta facand parte -la momentul actual- din echipa M5 (Moskov Five), unul din granzii acestui joc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...