Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[Closed] DICE incearca sa stopeze "codatii" din Battlefield 3

Recommended Posts

DICE incearca sa stopeze "codatii" din Battlefield 3 !

 

Zilele acestea pe site-ul oficial de angajari al celor de la DICE a aparut un nou post cu titlul de "Anti-Cheat Administrator". Rolul acestui post este de a "Securiza cat mai bine mediul online de gaming, si de a tine departe fenomenul de cheating".

 

Battlefield 3 a avut probleme cu bug-urile si cheat-urile inca de la inceput, cand o multime de lume s-a folosit de un bug cu ajutorul caruia puteai sa deblochezi arme din modul multiplayer cu ajutorul Co-Op. Ulterior bug-ul a fost fixat si multi utilizatori banati. Un staff dedicat unor asemenea situatii ar putea rezolva aceste lucruri intr-un timp mult mai scurt.

 

De asemenea, noul job vine ca raspuns la numarul imens de utilizatori ce au fost banati din cauza unor probleme la Punkbuster. Raspunsul celor de la DICE nu a intarziat declarand ca "Am determinat ca sursa problemei nu este Battlefield 3 ci a unor servicii pe care ownerii serverelor le folosesc impreuna cu Punkbuster".

 

De asemenea mai exista un conflict intre Punkbuster si diversi Antivirusi. Dar se pare ca problema a fost rezolvata.

 

Inafara de rezolvarea problemelor tehnice din Battlefield 3, noul staff are in obiectiv si sa stabilizeze competitia online prin eliminarea cheaterilor si comunicarea mai intensiva prin forumuri de specialitate cu gamerii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...