Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[News] Police Simulator 2

Recommended Posts

Police Simulator 2

 

139.jpeg

 

Police Simulator 2 este un nou joc lansat de CyberPhobx si Excalibur Publishing, care este disponibil in excusivitate pentru PC. Police Simulator 2 nu va pune la volanul unei masini cu sirene sau in postura de a alerga dupa infractori, fiind mai degraba un joc de strategie care va obliga sa utilizati atent resursele pentru a mentine un oras in siguranta.

 

Gamerii vor avea la dispozitie un intreg arsenal de politisti, masini si elicoptere, care vor trebui utilizate la maximum pentru a acoperi o suprafata cat mai mare din oras. Bugetul este limitat, asa ca misiunea de a mentine metropola in siguranta este destul de grea. Diverse tehnici vor putea fi utilizate pentru a afla infor###### vitale si pentru a preveni anumite situatii, cea mai la indemana fiind plasarea de agenti sub acoperire.

 

Police Simulator 2 va ofera posibilitatea de a avea si grija pe parcul auto, inclusiv prin achizitionarea de noi vehicule, dar si de flota aeriana. Elicopterele sunt destul de costisitoare, atat de cumparat cat si de operat, dar vor putea fi utilizate in anumite situatii limita.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...