Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[News] Crysis 3

Recommended Posts

Crysis 3

 

187.jpeg

 

Crysis 3 este urmatorul titlu al popu.larei serii Crytek, jocul urmand sa fie lansat in primavara anului 2013. Asa cum ne-am obisnuit, Crysis 3 va fi distribuit de Electronic Arts si va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Jocul este dezvoltat de studioul Crytek Frankfurt, cu ajutorul motorului grafic CryEngine 3.

 

Actiunea are loc in anul 2047, la aproape 25 de ani dupa evenimentele din Crysis 2, avand in rolul principal pe acelasi Laurence Prophet. Acesta se intoarce in New York, descoperind ca orasul a devenit o zona urbana neimblanzita, o imbinare intre un vechi oras prosper si o padure luxurianta. Jucatorii vor trebui sa-si utilizeze la maxim costumul si sa se adapteze la noile conditii de lupta, limita dintre a fi vanator si vanat fiind foarte subtire.

 

crysis3_2.jpg

 

Orasul New York este impartit in sapte districte, acoperite un un gigantic Nanodom creat de Cell Corporation. Scopul jocului este de a afla motivul decaderii celui mai important oras si motivul pentru care in loc de revigorarea metropolei si eradicarea speciei Ceph, nanodomul a realizat exact opusul.

 

crysis3_1.jpg

 

Asa cum au aparut informa.tii inainte de anuntul oficial, Crysis 3 va avea 4 editii retail, denumite Hunter, Stalker, Overkill si Predator.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primul Gameplay Trailer Crysis 3

 

 

394.jpeg

 

Daca saptamana trecuta am avut parte doar de un teaser al jocului Crysis 3, Electronic Arts si Crytek au lansat astazi si primul Gameplay Trailer. Prophet se va lupta cu rasa Ceph, in incercarea sa de a extermina fortele extraterestre si de a recuceri orasul New York. In trailer sunt prezentate cateva arme, printre care si noul arc, precum si cateva functii ale costumului Nanosuit.

 

Cel mai spectaculos aspect al trailer-ului este campul de lupta, orasul New York fiind o combinatie spectaculoasa dintre o zona tropicala si o fosta metropola urbana.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...