Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu_Toretto

[News] Heroes and Generals

Recommended Posts

Heroes and Generals

 

132.jpeg

 

Heroes and Generals este un shooter gratuit, dezvoltat de danezii de la Reto-Moto, care va fi lansat pentru PC in viitorul apropiat. Echipa care lucreaza la joc este alcatuita din membrii care au fondat IO Interactive si primele jocuri Hitman.

 

Actiunea din Heroes and Generals are loc in Al Doilea Razboi Mondial, lupta fiind data intre fortele armate ale Germaniei si Statelor Unite ale Americii. Ca in orice arma.ta, strategia va fi facuta de jucatorii care ating nivelurile de generali, ceilalti jucatori trebuind sa execute ordinele si sa lupte pe campul de lupta. Un sistem asemanator va fi implementat si in cadrul plutonului, rangul urmand sa determine cine va fi seful echipei pe teren.

 

La nivelul strategic, gamerii vor putea sa creeze echipe de asalt si centre de comanda, primele fiind responsabile de lupta propriu-zisa, iar centrele de comanda fiind responsabile de mutarea resurselor. Cu cat un centru de comanda va avea mai multe echipe de asalt afiliate, cu atat acestea vor beneficia de mai multe resurse de la centru.

 

heroes_generals.jpg

 

La nivelul FPS-ului, Heroes and Generals va avea loc atat in orase, cat si pe zone vaste. Tancurile si fortele mecanizate vor putea fi orientate catre zonele care au nevoie de aceste intaririri. Jocul va avea si un ciclu real noapte-zi, care va putea fi utilizat de trupele de comanda pentru distrugerea diferitelor obiective strategice.

 

Se pare ca Reto-Moto incearca sa lase razboiul sa-si urme singur drumul, numarul jucatorilor si priceperea acestora urmand sa stabileasca invingatorii jocului.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...