Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alynn

Extremely Loud & Incredibly Close

Recommended Posts

-Poster:

Q3KXp.jpg

 

-Regia/Autori: Stephen Daldry

 

-Roluri/Actori: Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn

 

-Gen: Dramă

 

-Data lansarii: 01.01.2011

 

-ScurtaPrezentare:

Extremely Loud & Incredibly Close e o bucăţică dintr-un întreg istoric petrecut în data de 11 septembrie 2001. Fără să insiste foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat atunci, filmul lui Stephen Daldry (cunoscut pentru The Hours, The Reader şi Billy Elliot) se concentrează pe drama individuală a lui Oskar Schell un băieţel de 9 ani, extrem de deştept pentru vârsta lui, care şi-a pierdut tatăl în tragicele evenimente de la WTC. Pentru Oskar lumea lui se învârtea în jurul tatălui, acesta fiind ca un soare pentru el. După deces, lumea lui Oskar se schimbă, devine mai întunecată, mai dureroasă pentru că ascunde şi unele secrete pe care nici un om matur nu le-ar putea îndura singur.

Până ca băiatul de 9 ani să înceapă o aventură emoţionantă, Stephen Daldry insistă să contureze strânsa relaţie dintre acesta şi tatăl său, interpretat de Tom Hanks. Bazată pe iubire, curiozitate, provocare, curaj şi mister, relaţia dintre cei doi pare unică, în timp ce mama băiatului are un rol redus, un rol de observator. Odată cu tragedia familia Schell se schimbă, devine apatică până când într-o zi Oskar găseşte o cheie ciudată şi un plic cu numele Black. Din acest moment începe o aventură unică, o aventură prin care băiatul de 9 ani încearcă să-i găsească pe toţi cu numele Black din New York, să descopere unde se potriveşte cheia şi ce mesaj i-a lăsat tatăl său.

Aventura lui Oskar capătă o altă dimensiune când un străin, un bătrân fără voce interpretat de Max von Sydow se apropie de băiat. Cei doi se cunosc în casa bunicii, unde bătrânul locuieşte cu chirie şi se apropie unul de celălalt. În scurt timp în ochii bătrânului se citeşte durerea, greşelile trecutului şi Oskar descoperă în privirea acestuia un bunic pe care nu l-a cunoscut niciodată.

[media=]

[/media]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumos Filmul !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic vechi!

 

 

Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...