Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

TrixO last won the day on 25 March 2015

TrixO had the most liked content!

Community Reputation

161 Respected

About TrixO

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 06/04/1995

Contact Methods

 • Website URL
  Array
 • Discord
  Array
 • Steam
  Array
 • Facebook
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • Nick MC
  Array

Recent Profile Visitors

3,444 profile views
 1. Foarte RPG, ce sa zic. Contra. E mai buna ideea lui Prafy, sa ne arate si noua celor din cops cand dau ei RW ca sa nu mai avem alte probleme&surprize. Iar tu vei lua disable.
 2. TrixO

  [Sugestie] - HQ

  Nu a mai apucat sa intre jail, a intrat in cosciug ...
 3. TrixO

  [Sugestie] - HQ

  Normal ca majoritatea contra . De ce sa avem un server RPG cand putem avea un server cu o parte din playeri dezavantajati iar cealalta parte avantajati in unele momente. De ce sa avem cops pe server, cand cel mai bine e sa avem numa gang-uri, mafii, dai in p*** pe cops, asta e un server de DM nu de RPG, corect ? Asa vad ca ganditi majoritatea. Dupa voi daca s-ar scoate cops ati fi cei mai fericiti playeri de pe pamant. Inainte sa scrieti si sa postati ceva, verificati prima data daca creierul vostru este conectat la degetutele alea ale voastre. Cum gandesc unii ...
 4. TrixO

  [Sugestie] - HQ

  Nume pe server : TrixO Descriere : Am observat acum ca un player cu wanted poate intra linistit in HQ cu orice wanted ar avea. Atunci propun ca si cops sa poata intra in HQ dupa ei sa ii aresteze. Nu mi se pare corect, asa oricine cu wanted mare sau eventual da rob si zice "App de ce sa mai merg sa mai dau /surrender, las afk fara ESC pana scade, ma duc mananc ceva fumez o tigara ..." nu ?
 5. Frumos. Toate aceste idei ale tale copiate de pe acea comunitate romanesca ce au 2.5k playeri + a cate trei servere de SA:MP. Nu stiu de ce te-ai mai chinuit sa scrii atat, trebuia doar sa zici geva gen "hai sa implementam si noi game modul de pe acel server" ... Veniti fratilor cu ideiile voastre, nu copiati de pe alte servere. Iar cel mai dureros e si faptul ca tu pe un server anume ai level 15, Elegy personal, casa in LS, etc. ... No fain asa "IntensePink".
 6. Ok, eu doar am vrut sa ajut ... Cheers !
 7. Pai si eu ce zic ? Asta ar inseamna foarte multi playeri man, daca serverul va fi unu reusit. Plus ca cei din STAFF ar putea profita putin si sa bage gen cont premium si chestii de genul contracost (5-10-15 euro / o luna-doua-trei) sa le iasa si lor ceva bani, dandule mai mult interes sa se ocupe de server si administrarea lui. In orice investitie exista si un profit, doar ca depinde si in ce investesti. Iar in gaming chiar se merita.
 8. Drept. Cum sa nu se poata face ? Exista servere de genul, dar nu la noi in tara, cred ... Conteaza sa ai ambitie. Plus ca toate spawn-urile si restul factiunilor vor trebui bine alese, adica mai pe scurt tot serverul trebuie refacut de la A la Z, este mult de lucru intradevar. In caz ca scripterii nostri nu se pot descurca, exista scripteri independenti care se ocupa cu asa ceva si fac treaba buna, contracost bineinteles. Nu stiu, 100-200-300 euro. Iar daca se va apela la asa ceva sa punem mana de la mana sa facem un server calumea in Romania eu ma bag la pus de bani si dati cuiva sa se ocupe de asta.
 9. Nick : TrixO Descriere : GTA United este un mod apărut în 2012 pentru GTA San Andreas care unifică orașele Liberty City din GTA 3 și Vice City cunoscut ca GTA Vice city bineinteles. Download link GTA United 1.2.0.1: http://www.gtainside...united-1-2-0-1/ Download link GTA United Multiplayer: http://www.gtainside...tiplayer-rev-g/ A juca SA:MP pe o mapa total diferita fata de cea a San Andreas-ului este o provocare mare. Eu unul, de atatia ani, m-am saturat sa joc pe aceeasi mapa. Sunt multe de explicat cand vine vorba de o asemenea conversie. Dar ceea ce va pot spune eu este ca, cred ca eGaming va fi singurul server din Romania ce va avea o asemenea platforma de joc (SA:MP). Ceea ce va aduce foarte multi playeri daca va fi scriptat frumos si fara bug-uri, parerea mea. Iar restul, trailerele vor spune tot. Puteti gasi mai multe trailere sau gameplay-uri pe youtube, scrieti doar "Gta united trailer" etc ...
 10. + ca or sa se gaseasca unii sa profite de pe chestia asta prin te miri ce moduri si iar se va da ban pe rupte. Contra.
 11. TrixO

  Poze cu tine

  Pentru toti dusmanii ... Adev ...
×
×
 • Create New...