HaoTiC

Members
 • Content count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HaoTiC

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 06/04/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Severin,Ro.

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 1. btw oO, opinia specialistilor =], e cineva p'aici ? NU!. Opiniea mea e ca cea mai reusita lucrare a ta e cea de a doua-a cu Hulk [ Precedenta de la Sig ], doar ca textul acela nu reprezinta nimic [ Portocaliu oO ]btw , + ca e lq.
 2. un gift pentru Vokal [ Lego_kid ] de pe LM. & av :
 3. @ Trax , sure , revin cu edit.
 4. Idem , Motherwell e o echipa buna , eu cred ca va pierde.
 5. Voi nu intelegi ce este MTA si ce este ModernTopia ModernTopia = GodFather modificat masiv, are aceleasi probleme deoarece este SA:MP. MTA este cu totul altceva alt client nu tot acelasi www.sa-mp.com , www.mtavc.com
 6. Cata minte am eu ? , se vede maturitatea dintre noi doi , dnd ? , frate esti pe un forum , nu pe messenger .
 7. Specimen a ? , ma poate sunt , dar nici ca tine ma pe cale de disparitie , sa ne intalnim ? cand vrei , unde vrei ? , , hai ca deja devine CHAT [ Ceva de vorbit ] nu ma astept ca un copil d 10 ani sa stie engleza.
 8. Ma copil de 10 ani , nu imi spui tu mie ce sa fac ca te scuip in cap si sterg cu cotu' , plagiatorule , deja e prea de tot , taci si asteapta.
 9. Nu e vorba de asta , el a fost , dar ma , UNA E FORUMUL si UNA E SERVERUL , deci am dreptate ce am spus , merita unban , nu a avut antecedente sa ii dai ban Permanent , .
 10. @ Wizze : Poftim pozele cand ai vorbit ca pe tarla : 1 : 2 : LE : Astea's mistouri ieftine bai.
 11. Si ce daca asta e eG Romania ? , nu inteleg aici ar fi corect ca cineva daca primeste ban , sa aiba alta sansa , sa ii se scoata BANUL de pe IP , dar totusi nah , oricum eu cred ca merita un Ban Enkei .
 12. Exact despre ceea ce vorbe-am despre Shoping [ Wizze ] , cum sa vorbesti ma asa ? , uite tu nu meriti nimic ? si el da ? , asta mi se pare ceva ABSURD , deja ai dat'o in nesimtire , sa stie toata lumea ca ai 11 ani de ce nu recunosti ? pe skype " shoping98 " , te-ai dat singur de gol , + ca aveai o voce de copil , nu te mai baga tu.
 13. Merita unban ? , eu zic ca da , deoarece nu a facut nimic grav pe server , doar pe forum , si nu cred ca forumul are legatura cu server-ul e o diferenta totala , e ca si cand m-ar injura pe steam , si eu i-as da ban p CS [ ceea ce nu e corect ] , eu zic ca merita o a doua sansa , PoWneR nu cred ca ai luat decizia corecta , suspend permanent poate pe forum , dar nu si in game. @ Wizze [ Shoping ] , el nu a primit nimic , de ce ? , si el a injurat ? oarecum , m-ai dezamagit PoWneR , cu decizia asta " SI PUNCT . ".
 14. @ RazN , da , asta am observat si eu ca am evoluat , deobicei nu imi place sa ma auto-caracterizez @ Bello , nu uita , simplu si frumos , decat o harababura de combinatii ^_^.