Exchange

Members
 • Content Count

  1,189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Posts posted by Exchange


 1. Imi cer scuze pentru aceasta intarziere, dar numai bine ca vad ca s-au mai strans 2-3 cereri, oricum nu ati asteptat degeaba, am avut cateva probleme cu ps-ul si pana m-am re-organizat si eu si toate cele, boon sa nu mai stam la taina, mai jos o sa va las avatarele cerute in afara de cel al lui @Vlad26 pentru ca nu este stock-ul bun, nu ma lasa sa il deschid in photoshop, imi poti da altul in pm iar eu te rezolv ;) enjoy

   

  @kiD16 Avatar1 Avatar2

  @eleodor Avatar1 Avatar2 Avatar3 Avatar4

  @Heroiu Avatar1 Avatar2

  @VACation0 Avatar1 Avatar2

  @DERBE Avatar1 Avatar2

  @FenomenaL Avatar1 Avatar2

   

  Editie incheiata cu succes, o sa revin in viitorul apropiat cu cat mai multe pentru ca acum mi-am strans ceva forte si sper sa fie cat mai multe cereri data viitoare!

  • Like 1
  • Love 1

 2. ●  Nickname-ul tău: Exchange
  ●  Ce te motivează să faci parte din echipa LSPD? : Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece serverul este deschis recent si sunt foarte multi player care umbla cu wanted si sa ajut la prinderea infractorilor impreuna cu colegii mei din PD, aceasta factiune este foarte importanta pe server si vreau sa ajut leader-ul sa facem ceva frumos din aceasta.

  ●  Dovadă /licente: https://imgur.com/2bHFKrp

  ●  Dovadă /stats: https://imgur.com/GaKzaOs

  ●  Îți asumi că la momentul aplicării îndeplinești cerințele de mai sus? (Da/Nu): Da

  ●  Alte precizări: -


 3. Poți sa mergi cu ele deoarece toate mașinile de pe server sunt pornite, gen când te urci in cea de la rent opreste-o și după încearcă sa o pornești sa vezi ca o sa îți zică sa închiriezi acea mașina, trebuie făcut ceva ca toate mașinile de pe server sa fie oprite.

  @RSergio @Vlad26


 4. M-am gandit sa fac o editie noua de ''Paine Calda'' asa ca daca doriti un avatar puteti lasa un reply in acest topic cu urmatorul model!

   

  Model:

   

  Text:

  Dimensiune:

  Tematica (Aici puteti specifica o tematica sau puteti pune direct poza respectiva):

   

  Reguli:

   

  - fara poze cu tenta pornografica

  - fara poze lq (low quality)


 5. On 8/12/2018 at 8:45 PM, RespawN said:

  Sunt pro la toate mai putin cu tec-ul si cu combatul(in locul lui se poate pune shotgun simplu)

  Spun asta pentru ca majoritatea o sa abuzeze de tec si o sa faca doar hit&run iar din start cei cu deagle,m4,mp5,rifle chiar si shotgun  sunt cam dezavantajati.

  iar combatul este prea OP pentru RW un shotgun simplu cred ca  e destul de echilibrat.

  + la partea cu arenele pentru war s-ar putea adauga un virtual world si pentru aero LS, cel putin mie mi se pare ca ar fi foarte frumos.