Jump to content

ClatitaEmancipata

Members
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ClatitaEmancipata


  1. Ba tu esti mai prost de cat poate fi oricine pe planeta asta , asta e stilu` meu de a trage , auzi cica se duce tinta spre ala ca mi-am luat nuj ce la 5 euro du-te frt si culcate , abereaza in somn , hai bft ultimu post .


  2. Nick-ul tau: clatita
    Nick-ul admin-ului: -

    Reclam pentru: William lider Crips , Kawa - acestia si-au castigat functia prin cereri . El era lider Surenos , nu avea nici o treaba cu Crips , dar asa e cand esti prieten cu JesTycK , pune el o vorba buna , si nu incepeti ca merita ca ia-ti dat pt ca sa nu se supere ca sa scos factiune si avea lider sau alte prostii . Nu are nici o treaba Surenos cu Crips si nu este corect dar na asta e eGaming , cea mai mare magarie dupa parerea mea , in coming William - helper . Respect , cea mai pe fata magarie dar lumea tace.
    Scurta descriere:

    Dovada:


  3. E clar cu voi , mai am de adaugat sa tineti minte vorba lu DERBE Nu au aim dar da-ti PM ca stati pe ei ca sa nu mai dea report - REMEMBER - asta e egaming . 

    • Like 1

  4. 1. Nu stiu ce vedeti voi in primul video eu vad clar ca daca aveam aim putea sari la secunda 9 , 1:01 , 1:15 sau in alte parti , nimic nu indica cum ca as avea aim .

    2. Pentru videoclipul numarul 2 am si eu o replica :   https://www.youtube.com/watch?v=OimQCgr1jCU&feature=youtu.be

    3. Cert este ca staff-ul a demonstrat ca este unul foarte bun prin deciziile luate , cel mai bun staff , cel mai bun server , nu am cuvinte , ban complet aiurea pe niste videoclipuri care nu dovedesc nimic . Imi pare foarte rau ca nu am filmat si in primul videoclip pentru ca abia intrasem in game si RW era in desfasurare nu am mai apucat . 

    Solicit REEVALUARE   @Rakku @JesTyCk @AdriaN @DERBE @Safy7 @ExacT @SMOKER @iTA @uNNk si intregul minunat staff care ia niste decizii foarte bune dupa cum se vede , va mai intrebati de ce ramaneti fara playeri .

     

    Mi-ar fi rusine sa acuz pe nedrept mai ai si gura mare Safy7 marele admin , nu mai incapi de mine cred , te-ai supi ca ai luat advertisment din cauza mea , vezi sa nu plangi , vai de tine nu iti meriti functia . Cu astfel de admini serverul va ajunge la un nivel cu totul si cu totul superior .

     

    DERBE inteligent ce spui nici nu a tras in mine si are aim , cum sa nu el baga aim daca e sa bage cand trage in mine in rest nu poate avea , ai dreptate , mare om mare caracter . A si asa se procedeaza pe eGaming "Nu au aim dar da-ti PM ca stati pe ei ca sa nu mai dea report" .


  5. Nick-ul tau: clatita
    Nick-ul admin-ului: safy7

    Reclam pentru: ben
    Scurta descriere: ben
    Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz ): 

    11580  clatita  Safy7  aim hack | 30 zile 16:32:41 | 24/06/2017

  6. Va multumesc  tuturor celor care v-ati implicat si m-ati ajutat sa cladesc o factiune puternica , am realizat ce mi-am propus cu ajutorul vostru si am avut o factiune minunata . Va urez succes in continuare.

    CXffSAA.png

    • Like 3

  7. Bai rusineo uitate si la alte plangeri niciodata niciun lider nu a demis pentru SK facut o singura data sau chiar de doua ori esti prost tare ma disperi deja cu plangerile tale , rusine is parintii tai ca te-au facut asa cum esti. 

    • Like 1

  8. 12 hours ago, BogdaaN said:

    Nick-ul tau: DexteR

    Reclam pe: T30D04

    Motiv: Spawn kill

    Dovada: https://postimg.org/gallery/34gm32zl6/407c5e2f/

    In primul rand invata sa ii scrii numele data viitoare o sa raspund ca nu am niciun membru cu acest nume , in al doilea rand te-a omorat o singura data ceea ce este permis deci T3040R - nimic , astept plangerea la lideri. Nu stiu cum ai luat helper esti o rusine faci plangeri sa te afli in treaba , salut.


  9. Vezi-ti ma de treaba ca de acu sa vin si eu cu presupuneri la fiecare plangere care o face cineva asupra membrilor mei , incep si eu la DB lafel ca el ca poate sa aruncat in fata masinii poate sa aruncat in locu unde tragea el din joaca etc la DM sa incep sa presupun ca poate la injurat ca poate nu stiu ce ia facut ca poate el tragea linistit se antrena si da bagat ala si la omorat din greseala . Omule a intrat cu masina in el , a facut DB sa fie sancionat nu e nimic de discutat , daca ma uit la alte plangeri de DB la peste jumate din ele se poate raspunde cu replica ca poate sa aruncat in fata masinii dar restul liderilor nu au procedat asa . Ultimul post pentru incuiatii la minte salut . 


  10. Pai si de ce se aplica doar in cazul membrului meu acest DM aiurea poti sa te uiti la absolut orice plangere de DM a unei factiuni DM nu sa acordat FW pe motiv ca sunt rivali , frumos .

     

    In cazu meu nu mai e DM aiurea da la RaT este , daca stau sa ma uit sunt o multime de plangeri la care nu sa dat FW pe motiv ca daca vrei sa nu fii omorat du-te intr-o fact. no DM sau ca nu este DM aiurea pentru ca a fost doar o singura data .


  11. Greseala e greseala nu ma intereseaza ca n-am facut eu plangerea , vorbeste penibilu de helper care face plangere ca e bubuit in spawn nz si cica db =))

     

    Sa pun poza asta pentru prosti , cu sageti alea alea , daca vrei pun si ghid de urmarire fac si legenda etc.

    • Like 1

  12.  

    Nick-ul tau : clatita
    Nick-ul celui reclamat: state
    Reclam pentru: Decizie incorexta
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Decizie incorecta , ce vrei mai mult ? Se vede clar cum a intrat cu masina in el
    O dovada (o poza ceva):  

     

  13. Nick-ul tau: clatita
    Nick-ul admin-ului: Adrian , JesTyK

    Reclam pentru: Decizie incorecta 
    Scurta descriere: Deci in primul rand SA SE RESPECTE regulamentul , ceea ce aici nu sa respectat , plangerea a fost facuta initial pentru Drive-By Kill ceea ce NU este Drive-By Kill , iar eu am refuzat sa acord Faction-Warn , in al 2 lea rand decizia voastra in care ziceti ca am gresit si ca ar trebui sa acord FW pentru DM e GRESITA , deoarece DE CAND se considera DM pe un membrul al altei factiuni DM ? In linkul urmator sunt situatii si cu DM si cu DB in care in cazul rivalilor nu se considera DM iar in cazul DB unde acela nu a fost omorat nu se considera DB iar decizia este corecta nu ? Iar RaT nici macar nu la omorat. Plus ca se mai afla si in spawn`ul Nortenos Gang , fiind rival e si normal sa fie atacat , la ce se poate astepta ?


    Dovada: 

     @Kawa   @JesTyCk    @Rakku    @AdriaN

    • Like 3

  14. 26 minutes ago, BogdaaN said:

    Cred ca n-ai vazut poza ce am vorbit cu Adrian.

    Cred ca n-ai vazut fraza ce am postat-o din regulament. Ti-a explicat destul si FenomenaL + ca nici nu te-a omorat si scrie DRIVE BY KILL ! KILL.

×
×
  • Create New...