Welcome to The Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

[RO]Dusmanu

Members
 • Content Count

  1,132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by [RO]Dusmanu

 1. Multumesc baieti, acm suntbeat mort abia amai vat tastastura ... muytlumesc...
 2. Un mic update :"> Student la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, profilul Marketing, anul I.
 3. Subscriu. Ar fi ceva bun, un concurs de posturi dar in alta maniera: Cine posteaza, in acelas timp, si corect, si interesant si ajutator, in fiecare seara sau nu stiu, cel ce se ocupa de concurs, se uita la posturile membrului pe profil si poate observa ultimele 5 posturi ale sale. Asa va observa daca a postat ceva inteligent, care sa ajute membrii. Si deci, v-a castiga. Puteti schimba chestii .. am dat doar o idee de la care sa plecati.
 4. La multi ani aSisTeNt ! Sa continui treaba buna pe care o faci. Mereu ne-ai ascultat problemele si nu ne-ai ignorat. Sa nu te schimbi ! Tot respectul.
 5. Astept pe PM Y!M-ul ei !
 6. Nu are nici o treaba cu sampul, ci doar cu comunitatea.
 7. Pe o coala A4 este desenat . Voi mai face ceva peste cateva zile.
 8. Pfff ce aiurea au iesit Group iconurile mele... in PS se vedeau bine, Micutule daca iti place forma iti dau PSD sa vezi tu ce am gresit... Logo-ul mi se pare ca mi-a iesit destul de bine zic eu
 9. Pot sa fac decat un model din fiecare ... si daca castig sau ... sa le fac apoi pe toate ? ... adica sa pastrez psd-ul, doar sa schimb numele de ex. fac decat pt Administrator...
 10. Am si eu nevoie de acea "sigla" a eGamingului, un stock frumos mare cu ea ... are cineva ? adica Masca aia de teatru, la aia ma refer
 11. Se pare ca iar i-a o intorsatura. In mod normal ar mai fi 3 episoade din acest sezon si se pare ca se pregateste sezonul 4. Oricum fata de sezonul 1, e mult mai slab. Insa ne tine in suspans.
 12. Sezonul 1 - Excelent Sezonul 2 - Excelent Sezonul 3 - Foarte bun Sezonul 4 - Foarte slab Sunt pe la S04 E06 si mi se pare FOARTE SLAB chiar as vrea sa nu ma mai uit....dar am zis daca tot am vazut pana aici sa il vad pe tot. Dar ma uit cu sila ca nu imi place mai deloc.
 13. A aparut Chuck.S03E15.HDTV.XviD-LOL cine vrea sub : Subtitrare
 14. David Guetta ft. Kid Cudi - Memories - Unul dintre cele mai frumoase de anul acesta .
 15. [RO]Dusmanu

  SOTW Discutii

  Mi-am reinstalat si eu PS si vad ca nu mi-am pierdut talentul xD ...
 16. Pisicile mai mult dar si cainii
 17. Puteti sa spuneti despre ce e vorba in film ? Un scurt rezumat...cred ca l-as lua si eu din lipsa de alte filme.