Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

5 Neutral

About CRISTIANNNN

 • Rank
  Import punk'
 • Birthday 10/04/1993

Contact Methods

 • Steam
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • GFX Skill
  Array
 • GFX Battle Loses
  Array

Recent Profile Visitors

6,102 profile views
 1. De ce inca se cere un numar atat de mare de AH la unele factiuni? :)

 2. CRISTIANNNN

  om ocupat..nici nu mai intrii pe steam :/ pwp :*

  1. Show previous comments  1 more
  2. CRISTIANNNN

   CRISTIANNNN

   ev1licious here, just in case you did not remember :D

  3. Kawa

   Kawa

   Holy shit ! I'm freaking out !

    

   Chiar ma intrebam care esti :)) 

  4. CRISTIANNNN

   CRISTIANNNN

   :)) Am zis sa trec si eu pe aici. Sa vad ce mai faceti.

 3. Ar fi un mare + pentru comunitate. Fiecare factiune cu propriul canal pe server. In plus fiecare persoana poate sa isi faca propriul canal. Daca nu se poate sa se implementeze asta ar fi frumos sa mareasca server-ul de mumble destinat pentru minecraft. Un PRO din partea mea, totusi nu cred ca ar trebuii o sectiune asa de stufoasa pe forum pentru TS.
 4. Dupa cum apare si in titlul topicului propun reorganizarea sectiunii, deoarece momentan este extrem de dezorganizata si daca o persoana incearca sa caute o resursa este aproape imposibil sa o gaseasca pe cea buna. Reorganizarea se poate face extrem de usor cu impartirea sectiunii in mai multe subforum-uri, fiecare cu topic-urile adiacente. Tutoriale Skin-uri Arme Vehicule Sunete Diverse Suport Doresc si eu un Mod/Skin Consider ca in acest fel va fi pentru toata lumea mult mai usor sa gaseasca skin-ul dorit, sau sa il impartaseasca cu restul lumii. Iar ca ultima masura de reorganizare este alegerea unui moderator pentru aceasta sectiune pentru a evita eventualele nelamuriri/probleme.
 5. krystal? hmmm anyway, thx all nu v-am uitat lma PauLyk
 6. CRISTIANNNN

  SOTW Discutii

  ce derapati de la subiect... grafferi voteaza lucrarile... exceptie lucrarea personala (adica el nu iso voteaza si lucrarea lui...) si de ce sa nu participe? e o tara libera..
 7. CRISTIANNNN

  SOTW Discutii

  New ideea. Propun ca sa nu mai fie ideea cu tema.. sa ni se dea o imagine/stock/render etc pe care noi va trebuii sa muncim.. aici se va vedea talentul parerea mea..
 8. 1. Iti apare albul deoarece tu nu folosesti marimi mici pentru avatar (de ex 150x250). 2. Cu polygonal lasso tool. 3. La fel ca la intrebarea 1. Cea cu layers dai Viev => Layers sau apesi F7. Sper sa te ajute...
 9. Site : http://www.quakelive.com Descriere : E Quake online.. atat ca e varianta beta si se da un test inainte se te lase sa joci online .
 10. Acel "efect" este un risingsun brush. Le puteti gasi pe www.deviantart.com .
×
×
 • Create New...