CRISTIANNNN

Members
 • Content Count

  718
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About CRISTIANNNN

 • Rank
  Import punk'
 • Birthday 10/04/1993

Contact Methods

 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/ev1licious/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj - Napoca
 • Interests
  Cars, eSports

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Christopher
 • Nick CS
  ev1licious
 • GFX Skill
  Novice
 • GFX Battle Loses
  3

Recent Profile Visitors

5,769 profile views
 1. O alta varianta. Il poti gasii la resigilate cu ~3200, daca vrei sa ai un buget mai mic. Dar la pretul ala eu as cumpara Lenovo. Nu strica inca o placuta de 8GB de ram si un SSD in loc de HDD pe viitor. Ce pot sa te sfatuiesc e sa iti iei rucsac pentru laptop si nu geanta ce o porti pe umar. La 2.4 kg o sa mori cand o sa fi nevoit sa il transporti daca nu o sa ai rucsac.
 2. Quick questions: 1. Vrei sa il folosesti mai mult pentru gaming? Sau mai bine zis, la ce vrei sa folosesti laptopul. 2. Te muti des? Pentru ca daca stai doar acasa, mai bine iti iei un PC cu specs mult mai bune la banii aia.
 3. Salut, mi-am achizitionat de curand un telefon si anume Orange San Remo. Vreau sa achizitionez si o carcasa pentru el doar ca sunt extrem de putine pe piata (am gasit doar carcasa din gel sau hybrid). Cam care dintre cele doua ar fi mai buna pentru protectia telefonului. In caz ca il mai scap din mana sau cand incerc sa il pun in buzunar, inaltime de maxim 1 metru, 1 metru jumate. Multumesc anticipat =D
 4. Ar fi un mare + pentru comunitate. Fiecare factiune cu propriul canal pe server. In plus fiecare persoana poate sa isi faca propriul canal. Daca nu se poate sa se implementeze asta ar fi frumos sa mareasca server-ul de mumble destinat pentru minecraft. Un PRO din partea mea, totusi nu cred ca ar trebuii o sectiune asa de stufoasa pe forum pentru TS.
 5. Dupa cum apare si in titlul topicului propun reorganizarea sectiunii, deoarece momentan este extrem de dezorganizata si daca o persoana incearca sa caute o resursa este aproape imposibil sa o gaseasca pe cea buna. Reorganizarea se poate face extrem de usor cu impartirea sectiunii in mai multe subforum-uri, fiecare cu topic-urile adiacente. Tutoriale Skin-uri Arme Vehicule Sunete Diverse Suport Doresc si eu un Mod/Skin Consider ca in acest fel va fi pentru toata lumea mult mai usor sa gaseasca skin-ul dorit, sau sa il impartaseasca cu restul lumii. Iar ca ultima masura de reorganizare este alegerea unui moderator pentru aceasta sectiune pentru a evita eventualele nelamuriri/probleme.
 6. krystal? hmmm anyway, thx all nu v-am uitat lma PauLyk
 7. deci are puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutere de concentrare foarte mare
 8. CRISTIANNNN

  SOTW Discutii

  ce derapati de la subiect... grafferi voteaza lucrarile... exceptie lucrarea personala (adica el nu iso voteaza si lucrarea lui...) si de ce sa nu participe? e o tara libera..
 9. CRISTIANNNN

  SOTW Discutii

  New ideea. Propun ca sa nu mai fie ideea cu tema.. sa ni se dea o imagine/stock/render etc pe care noi va trebuii sa muncim.. aici se va vedea talentul parerea mea..
 10. 1. Iti apare albul deoarece tu nu folosesti marimi mici pentru avatar (de ex 150x250). 2. Cu polygonal lasso tool. 3. La fel ca la intrebarea 1. Cea cu layers dai Viev => Layers sau apesi F7. Sper sa te ajute...
 11. Site : http://www.quakelive.com Descriere : E Quake online.. atat ca e varianta beta si se da un test inainte se te lase sa joci online .