Hawkk

Members
 • Content count

  315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hawkk last won the day on 2 February

Hawkk had the most liked content!

Community Reputation

83 Recognised

About Hawkk

 • Rank
  Everybody lies.
 • Birthday 04/28/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slatina

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Hawk
 • Nick CS
  evil
 • GFX Skill
  Medium

Recent Profile Visitors

7712 profile views
 1. Știți cum se amenință cu bătaia doi programatori? „Băi, ai grijă, că de luna viitoare îmi fac abonament la sală!”.
 2. Nici pana acum n-ati inteles ca update-urile si un gm cat mai la moda nu e rezolvarea. Playerii sunt principala problema , indiferent de gm-ul pe care il are un server cu buguri , staff sau ce mai vreti voi , ei o sa stea atata timp cat au un mediu placut . Deci cam de asta ar trebui sa va ocupati voi , eu cred ca ar trebui sa uitam ca suntem o comunitate veche si mare care si-a pastrat traditia de a fii cat mai stricta in ceea ce priveste regulile (ma refer la server-ul de sa-mp aici ) si ar trebui sa ne comportam ca o comunitate newbie ce vrea sa atraga cat mai multi jucatori ( la modu sa lasati jocul cat mai lejer , sa le dati ce vor , sa faceti reclama atat in modul corect cat si incorect nu stiti cat conteaza asta ) si apoi sa impuneti niste reguli mai stricte (aici nu ma refer sa lasati codatii sa se joace , ma refer sa mai treceti cu vederea ) , chiar daca unii o sa plece ca vezi doamne sunt prea multe reguli si etc , tot o sa se gasesaca unii care sa ramana . Voi trebuie sa va ocupati de eventualele buguri si cerintele playerilor , asta e singura prioritate , lasati update-urile si toate rahaturile , da recunosc a fost geniala faza prin a castiga diferite premii care au valoare in RL dar cam atat , singurul lucru care m-ar incalzii pe mine sa ma apuc iar de sa-mp ar fi sa fie playeri , nu garaj la casa sau altceva . Actualii playeri nu vor asa ? si ce daca , vin altii si o sa se intoarca cu , coada intre picioare va garantez eu asta .
 3. Nickname:Hawk Level:14 Varsta reala:22 Factiuni precedente:ykz , nr , nz De ce doresti sa te alaturi mafiei LCN?:Sa-i ajut la rw , sa-mi fac noi prieteni In ce interval orar joci SA-MP?:nu am interval Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: "History wars remain written in the books, family history remains written in our hearts!"
 4. Hawkk

  Pauza

  Mie imi este indiferent , sper si eu sa am timp sa o termin maine , dar mi se pare grea pentru incepatori sincer
 5. Cateva intrebari am , nu am mai intrat de ceva vreme in PS . Stiu ca e vre-o optiune pe care trebuie sa o faci pentru a-ti permite de mai multe ori comanda CTRL+Z pe care trebuia sa o bifezi in PS ? Unde era ea ? Edit : Am gasit la restu'
 6. La multi ani ma :)

 7. Hawkk

  Schimbare nume vechi

  Nume actual: Lik3zoom Numele inainte de schimbare: Hawkk @marci done
 8. 5 prieteni hotarasc sa mearga la curve. Impinsi de o oarecare curiozitate hotarasc ca actiunea sa se petreaca , cu lumina stinsa . Unul dintre ei dupa 20 de minute : Ba aprindeti in pl.m bec-ul ca e a 4-a oara cand iau la mue
 9. Nickname: Hawk Imagine: http://cdn.wallpapersafari.com/37/66/S6H8ED.jpg Text: Hawk & Everybody lies. Alte preferinte (dimensiune / font):Daca se poate cu dimensiunea de o am la actualul avatar , mersi .
 10. vandame - 2x fw , dm aiurea , din cele 2 plangeri
 11. don.Rosky - acceptat pentru teste BioH - acceptat pentrut este boGDanelu07 - respins , double post recrutari off
 12. Shaco - acceptat pentru teste
 13. Ma scuzati dar n-am putut sa ajung la sedinta , o reprogramam maine (luni) tot la ora 8 .
 14. RequiT - acceptat pentru teste Recrutari OFF