Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

KjAdY last won the day on 24 March 2015

KjAdY had the most liked content!

Community Reputation

58 Recognised

About KjAdY

 • Rank
  Agent 47
 • Birthday 06/22/1995

Contact Methods

 • Discord
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

7,957 profile views
 1. Doresc un/o: Semnatura(Pentru a o printa pe un material de banner) Imagine: http://tinypic.com/r/10z2zwg/9 http://tinypic.com/r/smdc21/9 http://tinypic.com/r/vi0ej6/9 Text: Lupii Albi(am pus in model unde sa fie) Dimensiuni: Vreau sa o printez pe un banner si am nevoie sa fie de calitatea cea mai buna. Ultima cerere: In urma cu 2-3 ani de zile -Imaginea o vreau intoarsa orizontal la 90 de grade(adica sa arate ca si cum lupii alearga spre dreapta nu spre stanga cum este in poza). -Textul il vreau in "Book Antiqua". -Imaginea cu Floarea vietii vreau sa fie mai transparenta sa nu iasa in evidenta. -Si vreau o rama frumoasa cum credeti voi ca iese mai frumos Accept orice alte schimbari banner sau daca aveti voi alte poze cu Lupi Albi si idei despre un banner frumos astept cu mare drag. Rasplatesc lucrarea cea mai frumoasa cu $$$$ in Sa:Mp.
 2. KjAdY

  Poze cu tine

  Ala CHEL sunt EU.
 3. Votez: 5 Pentru ca: A scris EGAMING din hartie igienica,adica ne stergem la cur cu eGaming.
 4. KjAdY

  Silkroad Online

  RedSea dar nu aveam level mare.
 5. KjAdY

  Silkroad Online

  EU am vrut sa farmez 10 sau 100k SP-uri dar l-am lasat pana la urma.
 6. KjAdY

  Silkroad Online

  A mai fost pus jocu asta. L-am jucat si eu dar m-am lasat ca stateam 3 ore sa ma conectez. Un coleg de al meu il joaca are lvl 75 chinez.
 7. Am uitat de Poll oricum nu prea conteaza deoarece toti contra pentru bani.
 8. Ma gandeam ca in loc sa primim dobanda sa ne ia dobanda iar owneri caselor sa li se ia electicity bill sau sa se imparta cu chiriasi. Aceasta sa fie de la cei cu level 10 daca de la 1 nu se poate. Asa-i ca nu sunteti de acord ?
 9. MAi bine adaugata la lideri pd/fbi/ng/mf
×
×
 • Create New...