Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Trolley

Meci de vis, final de cosmar! CFR a ratat calificarea in optimi! Manchester United 0 - 1 CFR!

Recommended Posts

United 0 - 1 CFR | Clujenii au facut un meci mare, cea mai importanta victorie pentru o echipa romaneasca in grupele Ligii, dar nu s-au calificat in optimi! Braga a pierdut cu Galatasaray, iar turcii se califica alaturi de United in Liga!

 

CFR este in fata celui mai important moment din istoria clubului. Cu 7 puncte acumulate dupa primele cinci etape, clujenii viseaza cu ochii deschisi la optimile de finala ale Ligii Campionilor. Ar fi prima echipa romaneasca in aceasta faza a competitiei.

Pentru asta, CFR are nevoie pe Old Trafford de un rezultat mai bun decat cel al Galatei la Braga. Clujenii nu sunt siguri de calificare nici la victorie, daca Braga nu reuseste sa scoata un egal in fata turcilor.

CFR Cluj si Galatasaray sunt la egalitate de puncte, insa turcii sunt avantajati de rezultatele din meciurile directe.

Ultimele infor###### legate de meciul CFR-ului de pe Old Trafford le aflati din LIVE BLOG, chiar de la corespondentul ProTV la Manchester.

 

Echipele de start:

 

Manchester United: De Gea, Jones, Smalling, Büttner, Wootton, Giggs, Cleverley, Powell, Rooney, Hernández, Welbeck

Rezerve: Lindegaard, Rafael, Young, Scholes, Fletcher, Vermijl, Macheda.

 

CFR Cluj: Felgueiras, Pinto, Piccolo, Cadú, Rada, Camora, Muresan, Bastos, Alberto, Rui Pedro, Sougou

Rezerve: Stancioiu, Sepsi, Maftei, Godemèche, Aguirregaray, Kapetanos, Bjelanović.

 

 

LIVE TEXT:

 

Min 90+4 Meciul se termina, CFR merge in 16-imile Europa League, Galata a castigat cu 2-1 la Braga si merge in optimile Ligii, alaturi de United!

Min 90+2. Prelungiri la United, la fel si la Braga! CFR merge in Europa League acum, nu mai sunt sanse la optimile Ligii!

Min 88. Clujenii par resemnati cu acest scor! Au aflat si cat este la Braga, au renuntat si la posesie: 60-40 pentru United!

Min 84. Rooney centreaza la intalnire, din nou portarul lui CFR este la post si retine!

Min 79. Galata trece in avantaj! Este 2-1, iar CFR nu se mai califica la acest scor!

Min 78. Intra Maftei si iese Bastos! CFR renunta complet la atac pana la final! Inca 15 minute de speranta, cu tot cu prelungiri!

Min 75. Din nou SUPER MARIO! Scoate si din fata lui Macheda, proaspat intrat in locul lui Powell!

Min 73. Felgueiras mai scoate un sut, iese mult in marginea careului, sa-l blocheze pe Rooney!

Min 71. Soc la Galatasaray! Turcii au facut toate schimbarile pana in min. 69! Terim vrea cu orice pret calificarea, ii mai trebuie un gol!

Min 70. Scholes ii face pe fanii din Romania sa rada! Trage mult peste, de la 20 de metri! Intra Aguirregaray, iese Rui Pedro!

Min 68. Giggs il loveste pe Luis Alberto, Rooney nu da mingea in out! Arbitrul nu vede cum clujenii cer ca joacul sa fie oprit! Huiduieli pe Old Trafford, jucatorii incep sa se certe intre ei!

Min 64. CFR tine bine de minge, iar Sougou ramane mereu sus, la fiecare faza! Paulo Sergio striga de pe margine ca echipa sa stea sus, sa nu se inchida in aparare!

Min 58. Galata egaleaza, 1-1 la Braga! CFR tot se califica si la acest scor! Hai Romania! Se aude puternic din tribuna corul de fani clujeni!

Min 56. GOOOOOL CFR! Luis Alberto face 1-0 dupa un sut SENZATIONAAAAL! CFR e in optimile Ligii! Sut bomba de la 20 de metri, in vinclu!

Min 55. Posesie mai buna pentru United - 59-41%

Min 54. Rooney este iar la un pas de gol! Rada face un luft, da pe langa din 3 metri, englezul este surprins si nu apuca sa preia si sa suteze!

Min 52. Cadu - alta interventie buna in careul lui Felgueiras! Scoate din fata lui Rooney o minge care il lasa singur cu portarul!

Min 49. Rooney trage in zid, scapam! Se reia si Braga - Galatasaray 1-0! Englezii de la 'The Guardian' fac glume pe seama noastra si ne spun 'Vampirii din Cluj'

Min 47. Cadu intra rau la Powell si primeste un galben! Lovitura libera din 20 de metri pentru United, perpendicular!

Min 46. Incep ultimele 45 de minute inainte de optimile Ligii! CFR are sansa sa intre in istorie - poate fi prima echipa din Romania care trece de grupele CL!

PAUZA la Manchester! CFR este calificata in optimile CL, inca 45 de minute pana la minunea de pe Old Trafford, asta si daca turcii pierd la Braga!

Min 45+1. Rui Pedro trage putin peste dupa o combinatie teribila in marginea careului lui United! Totul a plecat de la degajarea buna a lui Felgueiras!

Min 44. Cleverly a fost catastrofal pana acum! Ferguson il cheama de pe banca pe Scholes, se pare ca veteranul il va inlocui pe gafeurul lui United!

Min 41. CFR e in corzi! Rooney incearca un lob, Felgueiras scoate iar, dupa care urmeaza un sut 'covrig', mingea se duce putin pe langa bara!

Min 38, Min 39. Doua ocazii mari pentru United! Felgueiras este cel mai bun om de pe teren, dupa ce i-a blocat pe Hernandez si pe Rooney in doua randuri!Min 38. Posesie mai buna pentru CFR, se pare ca Sergio le-a spus sa nu mai incerce angajarile pe varf! E 1-0 pentru Braga, CFR e calificata in optimi!

Min 36. Rooney vine de la peste 50 de metri ca sa-l blocheze pe Ivo Pinto in marginea careului mare! Mingea iese in corner, De Gea retine 'capul' lui Camorra

Min 30. Avem si un sut de la distanta! Muresan trage o torpila de la peste 25 de metri, insa mult peste!

Min 28. Din nou Sougou! Tot pe contraatac, CFR arata ca poate marca si ca nu este intimidata de United! Sougou trage din cativa metri, tinut fiind de fundasii adversi, mingea se duce in corner!

Min 26. Felgueiras blocheaza 1-1 cu Cleverly, din cativa metri! Luis Alberto fusese insa faultat in marginea careului romanilor, dar arbitrul a lasat jocul sa continue

Min 22. Triunghi de pasa in atacul lui CFR! Sougou trage din cativa metri, in blocajul fundasilor adversi, De Gea ar fi fost batut! Corner!

Min 21. Gafa mare a lui Felgueiras! Iese gresit la o centrare, iar englezii cer penalty! Reluarile arata ca nu a fost, Cadu merge si-i spune sa nu se mai grabeasca portarului lui CFR

Min 19. Jones intra fara greseala la Camorra, in marginea careului englezilor! Este deposedat, portughezul nici nu mai stie unde e mingea :)

Min 17. Muresan pune bine piciorul la Powell si il tranteste cu un fault din spate! Scapa fara cartonas galben, dar jucatorul lui United are nevoie de ingrijiri medicale

Min 15. Powell si Hernandez ii dau emotii lui Felgueiras dupa o faza la care suteaza cate o data, in blocaj, insa

Min 12. Din tribunele lui United se scandeaza 'Romania-Romania' si numele campioanei CFR. 0-0 in continuare si la Braga - Galatasaray

Min 11. Posesie mare pentru englezi! Raportul este de 78% la 22%! CFR face acelasi joc de asteptare, in care sta sa plece pe contraatac

Min 7. Reflex bun al lui De Gea la capul lui Bastos din cativa metri! Corner! Giggs a gresit si a deviat mingea in propriul careu, CFR a fost la un pas de gol!

Min 4. Mingea ajunge in carel lui United, Welbeck scoate din fata portii lovitura libera

Min 3. Bastos si Ivo Pinto combina frumos in dreapta, urmeaza o lovitura libera pentru clujeni!

 

 

 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat mare de ce au jucat CFR.Nu ma gandeam la inceputul meciului ca o sa vad un rezultat de genul,dar CFR-istii au fost foarte motivati si asta s-a vazut clar.Pacat ca nu s-au putut bucura cum se cuvine de o asa victorie,oricum e un rezultat mare.Daca Galatasaray nu intorceau scorul asa de aiurea,acum aveam si noi o echipa mai departe de grupe....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intr-adevar..e pacat ca nu au putut merge mai departe,mai ales dupa ce s-a intamplat aseara..eu zic ca au meritat,asta e.Capul sus,CFR este prima echipa care a batut Manchester acasa dupa 5 ani. B-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa cum au jucat CFR-isti meritau sa se califice de 2 ori nu o data dar nu sa intamplat acest lucru... Totusi ai intrat in primavara si asta este bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru CFR a fost o victorie trista , dar totusi sa nu uitam CFR au batut pe pe stadionul lui Man United , echipele mari nu prea au facut asta .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...