Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Steaua are asigurat bugetul pe mai mulţi ani

Recommended Posts

Gigi Becali a mai dat un tun! Zeci de milioane de euro au intrat în contul patronului din Ghencea

 

becali.jpg?width=610

 

Steaua este pe primul loc în Liga 1 cu un avans de 10 puncte în faţa ocupantei locului secund şi s-a calificat în primăvara europeană de pe primul loc dintr-o grupă din care au mai făcut parte VfB Stuttgart, FC Copenhaga şi Molde.

 

Evoluţiile foarte bune al jucătorilor roş-albaştrilor au atras privirile unor cluburi importante din Europa, Vlad Chiricheş şi Raul Rusescu fiind unii dintre cei mai doriţi jucători din Ghencea.

Gigi Becali a anunţat că nu este dispus să-i dea drumul lui Chiricheş pentru mai puţin de 10 milioane de euro, refuzând deja mai multe oferte, una dintre ele fiind de 7,5 milioane de euro din partea celor de la AC Milan.

Patronul Stelei nu are niciun motiv să scadă din pretenţii, mai ales că în ultima vreme îi merge foarte bine şi în afaceri, latifundiarul reuşind să vândă un teren din nordul Capitalei pentru 40 de milioane de euro. Cumpărătorul terenului este o firmă de automobile din Germania.

Banii încasaţi pot asigura bugetul Stelei pe o perioadă de câţiva ani, iar Becali nu are motive pentru a vinde jucători pe bani puţini.

 

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

La cati bani are, si astia sunt aia pe care poate sa-i arate .. ar putea foarte bine sa ridice salariile jucatorilor la 400-500.000 de Euro. Asa ar veni jucatori ceva mai valorosi si cu siguranta ar face treaba mult mai buna si in europa. Dintre toate echipele din romania care au facut performanta in ultima perioada (Cluj / Vaslui samd) steaua are cei mai buni jucatori dar cele mai mici salarii .. pai cum sa stai ?cum?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai chiar ar trebui sa le creasca salariile deoarece cred ca ar aduce un plus echipei si a importantei sale si totodata ceea ce a spus si Skiz0R " Ar veni jucatori mult mai buni ". Dar cine stie, poate becali are ceva planuri pentru steaua motiv pentru care le ofera un buget redus pentru salarii. Totusi sa nu excludem si faptul ca poate chiar nu are un plan si se zgarceste in a le da painea mai mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este foarte bine pentru Steaua ca a avut astfel de evolutii in Liga 1,Europa League si Gigi Becali ar trebui sa mareasca salariile la jucatori.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...