Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ArSsurA

Dinamo se desparte de vedete: Alexe, Cosmin Matei şi Bălgrădean vor pleca

Recommended Posts

89007_89007_alexe.jpg

 

Ionuț Negoiță a recunoscut că Dinamo s-ar putea despărți de mai mulți jucători în această vară. Marius Alexe și Cristian Bălgrădean și-au exprimat dorinta de a pleca la un club din străinătate, dar cel mai  aproape de un transfer este Cosmin Matei.

Mijlocașul de 21 de ani se află pe lista lui Dorinel Munteanu, care vrea să-l aducă la noua sa echipă, Kuban Krasnodar. În prezent, rușii oferă 1 milion și jumătate de euro, în timp ce Dinamo i-a pus un preț de 2 milioane.

“E foarte posibil ca 2-3 jucători să plece de la Dinamo, asta pentru că îşi doresc să facă un pas înainte, în campionate mai puternice. Însă vor pleca doar dacă îşi doresc şi doar dacă se va plăti preţul corect în schimbul lor”, a spus patronul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo a reușit să-l păstreze pe Dorin Rotariu, puștiul de 17 ani pe care Adrian Porumboiu îl anunțase deja la Vaslui.

“Rotariu nu s-a aflat niciodată la Vaslui și tot timpul a fost, fără discuții, jucătorul nostru”, a spus patronul alb-roșilor.

Cornel Dinu rămâne la Dinamo

Șefii dinamoviști susțin că și Cornel Dinu va ramâne alături de echipă. Administratorul-delegat a avut mai multe momente în care a intrat în conflict public cu noul șef al formației din Ștefan cel Mare, precum și cu președintele Constantin Anghelache, dar se pare că lucrurile s-au rezolvat.

“Cornel Dinu este la Dinamo și nu se pune problema să plece nicăieri. Este aici și aici va rămâne”, a spus Negoiță.

La rândul său, antrenorul Gheorghe Mulțescu a întărit spusele patronului: “Sigur că voi colabora cu Dinu, cum să nu. Voi vorbi tot timpul cu dânsul”.

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca-i da pe astia 3 si se bazeaza pe niste baieti din clanu Mutamba, adunati de prin Africa, e clar pe unde o sa ajunga Dinamo. Eu inteleg ca e recesiune, dar nici in halul asta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu siguranta vor ocupa un loc pe podium in sezonul viitor datorita plecarii celor 3... sau nu. :)) Ma tem pentru Dinamo pentru ca o sa faca derby cu Rapid in B in 2-3 ani. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca pleaca cei trei jucatori : Balgradean , Alexe , Matei , sunt sigur ca Dinamo anul acesta termina sub locul 10 :|

 

Din cate stiu Negoita a zis prima oara cand a luat echipa , ca lotul va ramane asa si vor mai cumpara 2-3 jucatori de "valoare" sa se poata bate la campionat sau la un loc de UEL, dar la el cred ca o sa fie ca si cu Borcea - " Lasati-ne sa ne pregatim de Uefa Champions League ". 

 

Cat despre cei 3 Africani , "promovati" pentru a juca la Dinamo , e clar ca Dinamo  nu are niciun obiectiv anul asta :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e nimic bătut în cuie şi chiar dacă ar fi, nu înţeleg de ce e o aşa mare problemă. Există un preţ pentru fiecare, dacă ei consideră că va fi mai bine pentru club, să-i lase sa plece. Sper doar că, prin aceste transferuri să investească bine banii primiţi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu face transferuri si joaca la fel ca sezonul asta se zbate la retrogradare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chiar daca nu vor pleca cei 3, tot nu vor face performanta in Liga 1 sezonul viitor. Cu jucatori transferati de prin ligile inferioare nu ai ce performanta sa faci, mai ales la ce salarii sunt acum la Dinamo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...