Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

the_night

Gol GENIAL Neymar, Hulk, Oscar si Dani Alves au facut SHOW total la Cupa Confederatiilor: Brazilia 3-0 Japonia! Vezi toate fazele:

Recommended Posts

live-blog-do-brasil-spania-italia-si-bra

8 echipe se lupta in acest an pentru a castiga Cupa Confederatiilor, competitia ce are loc cu fix un an inainte de Campionatul Mondial. Din 1992, de la prima editie, Argentina, Franta si Brazilia de 3 ori si-au trecut in palmares trofeul. Se vorbeste insa de un adevarat blestem al acestei competitii - niciodata castigatoarea Cupei Confederatiei nu a avut succes si la Mondial. Mai mult, singurele dati in care Brazilia nu a castigat Cupa Confederatiei, a reusit anul urmator sa castige Mondialul :)

Brazilia, tara gazda, Italia (vice-campioana europeana), Japonia (campioana Asiei), Mexic (campioana CONCACAF), Nigeria (campioana Africii), Tahiti (campioana Oceaniei), Uruguay (campioana Americii de Sud) si Spania (campioana mondiala si europeana) sunt prezente in acest an.

Castigatoarea acestei competitii va primi 4,1 milioane de dolari de la FIFA, totalul premiilor fiind de 20 de milioane de dolari.


PRIMUL MECI: BRAZILIA - JAPONIA

Echipele de start: 

Brazilia: Julio Cesar, Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo, Luiz Gustavo, Neymar, Hulk, Paulinho, Oscar, Fred

Japonia: Eiji Kawashima, Yuto Nagatomo, Maya Yoshida, Yasuyuki Konno, Atsuto Uchida, Hiroshi Kiyotake, Shinji Okazaki, Makoto Hasebe, Yasuhito Endo, Shinji Kagawa, Keisuke Honda

LIVE TEXT:

FINAL! Brazilia face show la primul meci de la Cupa Confederatiilor. Click aici pentru REZUMAT

Min 89: Hernanes suteaza de la 20 de metri mult peste poarta!

Min 80: Iese Fred, intra Jo la brazilieni. 

Min 80: Ocazie pentru Fred, dar mingea trimisa cu capul trece pe langa poarta. 

Min 74: Iese Hulk, intra Hernanes la Brazilia.

Min 71: Ocazie mare pentru Japonia, dar Julio Cesar intervine miraculos dupa sutul lui Honda!

Min 48: Replica japonezilor vine rapid, dar Okazaki reia pe langa din 6 metri!

Min 47:
 GOOOL BRAZILIA! Paulinho reia in poarta din 14 metri centrarea perfecta venita de la Dani Alves!Click aici pentru VIDEO

Inainte de meci, presedintele Braziliei Dilma a fost huiduit de suporteri. Sepp Blatter a preluat microfonul si a cerut respect, dar a fost huiduit si el. VIDEO 

Min 45+2: Bate David Luiz, mingea e deviata si iese in corner. Dar arbitrul fluiera finalul primei reprize!

Min 45+1: Neymar trece superb de un adversar si e pus la pamant. Hasebe vede cartonas galben si se da lovitura libera de la 30 de metri pentru Brazilia. 

Min 43: Hulk, din nou, de data asta in careu, dar sutul sau se duce pe sub portar si pe langa poarta!

Min 40: Hulk trimite o bomba de la marginea careului in plasa laterala!

Min 37: Hulk suteaza puternic din lovitura libera, dar mingea loveste blocajul unui adversar! Ocazii putine dupa inceputul de meci!

Min 20: Schimb superb de pase intre Dani Alves si Oscar, mingea ajunge in fata portii japoneze, dar este respinsa din fata lui Neymar!

Min 18: Honda le pune din nou probleme aparatorilor brazilieni. Japonezul a sutat de la 18 metri, Julio Cesar a retinut in doi timpi!

Min 8: Din nou ocazie pentru Honda pe contraatac, dar voleul sau trece peste poarta!

Min 6: Ocazie mare pentru Japonia, sutul cu pamantul de la distanta il pune pe Julio Cesar in dificultate, dar brazilianul respinge in lateral!

Min 3: 
GOOOL BRAZILIA! Neymar deschide scorul cu un voleu superb de la marginea careului! Click aici pentru VIDEO

Min 1: Incepe meciul cu Brazilia in atac!

 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astia-s aia cotati cu sansa a 10-a la castigarea Campionatului Mondial nu? :)) Cine a facut stirea aia, e clar ca habar n-are ce vorbeste.

 

N-am vazut meciul ca dau astia la 23 si de obicei la ora aia sunt plecat. Dar vazand acum rezumatul... Frate astia chiar joaca fotbal. Si Japonia nu e o echipa de ici de colo. E o echipa care are in componenta jucatori de pe la Inter, Manchester UTD, Stuttgart, Standard Liege, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brazilia se pare ca este in forma maxima si are sanse mari sa castige Cupa. Au facut un meci foarte bun impotriva unei echipe foarte bune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La Brazilia majoritatea jucatorilor sunt foarte talentati , toti au o capacitate de efort , viteza , tehnica formidabila. 

 

Eu sunt sigur ca la campionatul mondial din 2014 , va ajunge in ultimele 4 echipe  (Semifinale) , si daca va reusi sa treaca in finala , o vor castiga cu siguranta , deoarece aici toti sunt ca o familie , majoritatea sunt vedete la cluburile lor , dar nu ezita de a-si ajuta nationala si la asta ma refer ca joaca combinativ si nu sunt "halosi" si acest lucru cred ca conteaza foarte mult la o nationala.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...