Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Surpriză imensă în Europa League. Petrolul va juca împotriva unei formații din Feroe

Recommended Posts

YRkesNs.jpg

 

Formaţia Vikingur (Insulele Feroe) a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa finlandeză Inter Turku, astfel că s-a calificat în turul doi preliminar al Europa League, fază în care va avea o dublă manșă cu Petrolul Ploiești.

 

Vikingur s-a impus la Turku, în manşa secundă a primului tur preliminar, prin golul înscris de Jacobsen, în minutul 78, din penalty.

 

În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. Vikingur a avut în primul unsprezece doar doi stranieri: portarul maghiar Tamas și mijlocașul sârb Djordjevic.

 

Partidele din turul doi preliminar al Ligii Europa sunt programate pe 18 şi 25 iulie. Formaţia din Ploieşti joacă primul meci pe teren propriu, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

 

Sursa : uel.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petrolul trece mai departe, nici nu imi fac probleme. Daca la meciul cu Steaua nu au jucat cine stie ce, a fost si din cauza absentelor, care vor fi disponibili pentru aceasta faza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu sunt asa convins ca Petrolul va avea un meci usor,  eu zic sa nu-i priveasca pe adversari de sus...si sa se concentreze sa castige.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai bine jucau cu finlandezii zic eu. Si acestia erau o echipa modesta, care n-ar fi pus probleme. Acum, trebuie sa faca deplasarea aceea "buclucasa" in Feroe. Zborul este foarte nasol acolo, este problematic. Au o pista de aterizare foarte scurta si se survoleaza deasupra ei, pana se gaseste un unghi bun de aterizare. In plus, se mai face si escala in Norvegia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...