Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Mourinho acuză arbitrajul: “A ucis finala cu eliminarea. Sunt ghinionist!”

Recommended Posts

OU8Aftw.jpg

 

Bayern Munchen a câștigat, după loviturile de departajare (VIDEO AICI), Supercupa Europei, în fața celor de la Chelsea. Înfrângerea nu i-a picat deloc bine lui Jose Mourinho. Antrenorul londonezilor a acuzat arbitrajul, în special eliminarea lui Ramires (VIDEO AICI).

 

“Cea mai bună echipă a pierdut. Nu întotdeauna se întâmplă ca echipa mai bună să obțină victoria, este ceva acceptabil până la urmă. Să joci 10 contra 11 este foarte dificil, am o experiență foarte mare de a juca în zece oameni meciurile decisive, așa că am putut reacționa și am găsit o oportunitate de a marca un gol. Pe final, toți erau foarte obosiți, dar experiența mea de a juca în 10 oameni ne-a oferit o mână de ajutor.

 

Când Hazard a înscris mai erau 17 minute de jucat, noi în inferioritate, asta înseamnă o eternitate în fotbal. Arbitrul a acordat cu entuziasm un minut suplimentar la fiecare repriză de prelungiri, noi credeam că situația este încheiată. Cred că am pierdut nemeritat, dar acesta este fotbalul, nu este nicio problemă.

 

Nu poți ucide o finală cu un al doilea cartonaș galben. Au fost multe infracțiuni de cartonaș galben pe care arbitrul nu le-a acordat. Nici măcar primul galben al lui Ramires nu a fost corect. În fotbalul englez, cu arbitri englezi, care lasă jocul să curgă, este o plăcere să antrenezi. Nu trebuia procedat așa. Asta s-a întâmplat și nu e nimic nou pentru mine. Am mai jucat și cu Barcelona de câteva ori în inferioritate numerică. Sunt ghinionist, asta este." a declarat Mourinho la conferința de presă.

 

Sursa + Video : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuuuuuuu mai plange Jeaneeeeeee!!! Jeanaaa nu e moartaaaa, Jeana se transformaaaa!!!

 

Frate asta tot timpul se plange de arbitraj. Dar de meciul cu United de acum cateva zile, cand i-a ajutat arbitrul la modul barbar de ce nu mai zice? Vai de capul lui. Nu stie sa piarda de nicio culoare. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte frumos meci , se vede ca s-a intalnit campioana UCL vs campioana EL.

 

O sa avem probleme serioase cu Chelsea , este schimbata complet.Anyway , Mourinho asta nu stie sa piarda ori da vina pe arbitraj ori da vina pe jucatorii adversi ca i-au vitamine interzise ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nea. Am vazut si eu meciul, desi eram cam luat, mi-am dat seama ca Murinho a gresit cand l-a introdus pe Lukaku in loc sa il bage pe Ma.ta el il baga pe Lukaku, da-l in ... bine ca a pierdut Chelsea, a pierdut pe greseala lu Jose ( zic eu ) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

L-am auzit pe Mourinho la conferinta de presa ca cica "Ramires nu merita al doilea galben" corect, merita direct rosu la intrarea aia.Eu zic ca aseara s-a vazut echipa mai buna, tot Mourinho zicea ca se pricepe sa joace in 10 oameni la meciuri decisive, de unde ca el dupa eliniarea lui Ramires mai mult s-au aparat. MARE noroc a avut Chelsea cu Cech. Daca nu era acel om sa le scoata toate suturile celor de la Bayern, Chelsea era distrusa aseara. Parerea mea ca Bayern a jucat mai cu devotament aseara si deea au si egalat in ultima secunda, bravo lor. Guardiola din nou un duel castigat in fata lui Mourinho. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mourinho a fost ghinionist doar dintr-un singur motiv: inconstienta lui Ramires. La o asemenea intrare nu se mai discuta culoarea cartonasului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu cred ca nu s-a uitat la reluare. Acel fault a fost de rosu direct, nu de galben. Nu cred ca cea mai buna echipa a pierdut, ci cea mai buna echipa a castigat. Ganditi-va cate suturi pe poarta a avut Bayern, mai ales la finalul meciului, cand Cech a avut parade senzationale.

M-am saturat de Mourinho cu toate ideiile lui. Da vina pe arbitrii de fiecare data cand isi ia bataie intr-un meci important. Hai sa dam vina pe arbitrii sa iesim noi basma curata....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...