Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Alex Chipciu face două antrenamente fizice zilnic și va reveni pe teren peste o lună și jumătate

Recommended Posts

ZxOuSvp.jpg

Pe lista cu cei 22 de jucători pe care Steaua a trimis-o marți la prânz la UEFA, prin care a anunțat pe ce fotbaliști se va baza în partidele din Grupa E a Champions League, oficialii campionilor l-au trecut și pe Alex Chipciu.

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a explicat de ce s-a luat această decizie.


“Chipciu se simte foarte bine. Deja a trecut într-un regim cu două antrenamente fizice pe zi, astfel că într-o lună va reintra și în programul normal al echipei iar într-o lună și jumătate, probabil, îl vom revedea pe teren. Am avut mare noroc cu chinetoterapeutul Ovidiu Kurti, profesionist desăvârșit, care a făcut minuni. Abia așteptăm să revină Alex, pentru că este un jucător providențial pentru Steaua“, a spus Stoica, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT în cadrul emisiunii “Fotbal Club“ de la Digi Sport.

Stoica a spus apoi și care este situația lui Mihai Răduț, unul dintre jucătorii care n-a fost inclus pe lista UEFA.


“Chiar am vorbit cu Laur, marți dimineață, de posibilitatea unui împrumut al lui în străinătate, dar trebuie să vedem ce se poate face. În țară, însă, nu se mai pune problema unui împrumut. Dacă cineva îl dorește să ne facă o ofertă, pentru că suntem deschiși, dar noi nu vrem să renunțăm la el. Mihai este un fotbalist de perspectivă, care ne va ajuta foarte mult“.

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

E foarte bine daca recuperarea lui Chipciu decurge foarte bine, pentru ca totusi e un jucator de baza la Steaua, sezonul acesta s-a simtit un pic lipsa lui....sper ca in UCL daca va juca vreun meci, sa faca o treaba cat mai buna.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...