Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Ghinion pentru Ștefan Radu! S-a accidentat și va sta două luni departe de gazon

Recommended Posts

bT3Lodn.jpg

Căpitanul lui Lazio, fundașul Ștefan Radu s-a accidentat la antrenamentele echipei romane, suferind o ruptură a ligamentului colateral al genunchiului stâng.

 

După ce a fost consultat de medicii echipei laziale, verdictul a căzut ca un trăznet: două luni de absență de pe gazon, din care trei săptămâni va avea genunchiul imobilizat, urmând a umbla în cârje, după care poate începe recuperarea.

 

Fundașul de 26 de ani a ajuns în 2007 la Lazio, iar în ultimele două sezoane a ajuns chiar căpitan al echipei. A câștigat Cupa Italiei de două ori, în 2009 și 2013, iar Supercupa Italiei o dată, în 2009. Radu a decis să renunțe la echipa națională, astfel încât nu a putut fi convocat pentru dubla cu Ungaria și Turcia.

fNKnw2A.jpg

 

Sursa : digisport.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau de el, chiar juca foarte bine si isi facea treaba in teren. Sa speram ca va da acelasi randament si dupa accidentare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat, mare pacat, unul dintre cei mai buni fotbalisti Romani la ora actuala, sper sa dea din nou randament la Lazio cand va reveni dupa accidentare, de la nationala parca s-a retras...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca daca nu se accideta era titular in meciui cu Ungaria. Pacat, pentru ca probabil multi stiti, el este capitanul echipei Lazio.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...